A férjem azt mondta, hogy már nem szeret mert megharagudott azt mondja nem akar már tőlem semmit,10 éve vagyunk házasok és két gyermekünk van pedig eddig mindig azt mondta hogy imád már nem alszik itthon pedig én még mindig szeretem! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 16:59
11/18 anonim válasza:
Diszlexiás vagy?
Én nem szoktam problémázni a helyesíráson,én is hibázok néha, de ez komolyan érthetetlen ahogy írsz,0 írásjellel .:D
12/18 anonim válasza:
Semmit nem értek ebből a zagyvaságból...
13/18 A kérdező kommentje:
bocsi csak nagyon kivagyok bukva,a gyerekek rajtam sírnak ,hogy most mi lesz,én pedig most vagyok először ilyen oldalon , nem tudom hogy kell csinálni.
2012. aug. 1. 17:41
15/18 anonim válasza:
Értelmesebben!!Hogy mi prolik is megértsük!
16/18 anonim válasza:
Szóval az ismerős házaspár -akik lekésték a repülőt- nálatok (azaz a szüleidnél) aludtak volna? De ez meghiúsult, mert közben a szüleid telefonáltak, hogy hazajönnek?
A férjednek meg nem tetszett, hogy az ismerősök nem maradhatnak ott?
Na? Jól fordítottam:)?
17/18 Pendulum92 válasza:
csak a kérdést elolvasva: egy másik nő az oka. nem tudsz semmit csinálni.
18/18 anonim válasza:
Egyetértek ha egy másik nő van a dologban,nem tudsz mit tenni,szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!