Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is csalódottak lennétek?

Ti is csalódottak lennétek?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő. Van egy kapcsolatom több mint 2 éve, ami épp hullámvölgyben van. Próbáltam megbeszélni a dolgokat. A páromat nem láttam egy hete, akkor is részegen jött a barátaitól. Másnap utazott a szüleihez, tegnapelőtt jött haza. Nekem ma van a születésnapom, és azt hittem meglep, hogy este átjön. (dolgoztam délutántól estig). De nem. Szóval egyedül pezsgőzöm...
2012. júl. 31. 23:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha hiába beszélsz vele, és ilyen mély a hullámvölgy, és még egy telefonhívás erejéig sem hajlandó felköszönteni, akkor mehet a levesbe!
2012. aug. 1. 06:29
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy kellene ragaszkodj ehhez a kapcsolathoz, egy olyan dologhoz ami nem is kell neked, hiszen senkinek nem kell, hogy bántsák!

Lépj ki belőle, a megszokottságot és érzelmeket félre kell tenned!

Boldog születésnapot!

2012. aug. 1. 07:13
 13/14 anonim ***** válasza:

szomorú hogy ilyen sok nő kapcsolatfüggő. hogy ragaszkodnak egy olyan kapcsolathoz, ami ilyen rossz...

az ilyeneket nem tudom sajnálni. :(

2012. aug. 1. 08:55
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak tavaly felejtette el a szülinapodat. Idén is elfelejtette. A haverjaival gondolom ennek a tizedéért is jó bebäszós ünneplést csapnak, rád meg még a szülinapodon is szarik. Biztos jó ilyen kapcsolatban lenni.
2012. aug. 1. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!