Csajok, feleségek, titkoljátok a párotok ill férjetek elöl ha valamit, pl ruhát, cipöt vesztek magatoknak?
Nekem nem ismeretlen ez a szitu, de nem a párommal csinálom ezt, hanem anyám csinálta apámmal. És csinálja. És nem csak ruha dolgában, bármiben. A titkolózás, elhallgatás, sumákolás. De ő már csak ilyen jellemtelen.
Húgom van, hogy előttem is letagadja a nyilvánvalóan új cuccát. "Ezer éves", aztán a héten vette.
Párom előtt ilyet sosem csinálnék. Eleve inkább neki akarok mindig vásárolni, én nem szeretek ruhákat venni, sőt utálok.
ha én keresem meg rá a pénzt, akkor nem sok köze van hozzá, h mire költöm. ha minden héten 100 ruhát vennék, az is az én dolgom lenne. :)
amúgy imádok turizni, néha annyi cuccot veszek, hogy hívom, jöjjön értem kocsival, és vigyen haza, mert egyedül nem bírnám el :)
aztán otthon mosás előtt hatalmas bemutatót tartok neki :)
a mamám sokszor titkolta a papám előtt, ha vett magának valamit, mert a papa utálta a nagyzolást, a pénzköltést. amúgy sosem sajnált senkitől semmit, de lévén, h a nagyi kislány korában nagyon szegény volt, így idősebben próbálta bepótolni a szép ruhákat, cipőket. bőven volt rá pénzük, és a nagyim ugyanolyan keményen dolgozott mint a papa, mégis rosszallotta. sem verbális, sem fizikai megtorlás nem volt, csupán keltette egy kicsit a bűntudatot a mamában, h megint hülyeségre költi a pénzt :D
Nem,mert egyrészt 99%-ban együtt vásárolunk,másrészt megkeresem a rávalót bőven.
És nem is veszek drága ruhákat,hanem inkább normális minőségűt,nem márkásat,de szépet.
viszont ő meg szokott lepni 1-1 drágább darabbal,amit néztem hogy szép,de sokalltam.
(félig közös kasszán vagyunk,havi x összeg megy közös számlára,többivel mindenki csinál amit akar,de kb ugyanannyit keresünk,majd ha gyerek lesz,megszüntetjük a külön számlákat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!