Csajok, feleségek, titkoljátok a párotok ill férjetek elöl ha valamit, pl ruhát, cipöt vesztek magatoknak?
Dehogy, ez nagyon gáz, már ne is haragudj.
Amúgy is van elég eszem, hogy csak addig nyújtózkodjak, míg a takaróm ér, így szégyellnivaló vásárlásaim sincsenek.
Együtt vásárlunk :)
Te titkolod,hogy mit veszel?Nem vagy véletlen vásárlásmániás?
Mi az esetek 99%-ában együtt vásárolunk.Már csak azért is,mert első sorban neki akarok tetszeni,és olyan ruhát szeretnék amiben szerinte is csini vagyok.
Legtöbbször ő akar rábeszélni a drágább ruhákra,de én nagyon spórolós vagyok :)
Ha valamit külön veszek,akkor is az az első,hogy megmutatom neki.
Nem akarok eltitkolni semmit.
Amúgy sem lehetne,mert 1-nem tudok neki hazudni, 2-minden ruhámat ismeri,így azonnal észrevenné :D
Én azt hiszem, értem a kérdezőt. Van itt egy kis vásárlási mánia, meg gondolom egy sóher férj, aki fogához veri a garast, és beszólogat egy- egy új darab láttán. Persze, ha nincs rá keret, akkor ez érthető.(Ha nem így van, akkor bocsánat!)
De ismerek ilyeneket, például egy barátnőm imádja a csini felsőket. Nem ismer mértéket, rengeteg van neki. A volt párja folyton szidta, minek vesz annyit, viszont ő meg játékgépekbe szórta be a pénzt.Ha rájött, hogy megint vett magának újat, balhéztak. Szakítás lett a vége.
Anyósom is trükközik. Ha észrevesz rajta apósom egy új ruhát és rákérdez, jól letolja, hogy hogyan lehetsz ilyen idióta, nem ismered fel ezt a százéves rongyot? Az meg olyan bamba típus, aki még meg is hunyászkodik ilyenkor.
Őszintén szólva sok ilyen van a környezetemben, csodálkozok, hogy a válaszolók közt egy sem.
Egyébként meg az én férjem meg van elégedve, mert szeretek turizni, és csak akciós időszakban veszünk újat. Szerencsére nem kell titkolózni, a kiadásainkat mindig megbeszéljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!