Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, feleségek, titkoljátok...

Csajok, feleségek, titkoljátok a párotok ill férjetek elöl ha valamit, pl ruhát, cipöt vesztek magatoknak?

Figyelt kérdés
2012. júl. 31. 11:50
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
dehogy is soha.....
2012. júl. 31. 12:08
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem titkolom, mivel el szokott jönni velem vásárolni. Szeretem kikérni a véleményét, jó ízlése van. És eleve főként leárazások alkalmával vásárolok. Szeretek jól öltözni, inkább a klasszikusabb/elegánsabb darabokat kedvelem, nem a heti divatot követem, és nem vagyok hajlandó kisebb vagyonokat költeni egy-egy ruhára, ha ugyanazt az igényes hatást elérhetem leárazásokon beszerzett darabokkal is.
2012. júl. 31. 12:15
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Miért titkolnám? Megkerestem rá a pénzt, elmentem, megvettem, ennyi.
2012. júl. 31. 12:19
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy, ez nagyon gáz, már ne is haragudj.

Amúgy is van elég eszem, hogy csak addig nyújtózkodjak, míg a takaróm ér, így szégyellnivaló vásárlásaim sincsenek.

2012. júl. 31. 12:29
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
nem titkolom, mindent elmondok. Egyrészt, mert a férjem, őszinteséget is fogadtam, másrészt így sincs sok pénzünk, feltűnne, hogy hova tűnik a pénz, harmadrészt ott már gond van, ha titkolnom kell egy cipőt...
2012. júl. 31. 12:50
 16/27 anonim ***** válasza:

Együtt vásárlunk :)

Te titkolod,hogy mit veszel?Nem vagy véletlen vásárlásmániás?

2012. júl. 31. 13:04
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Mi az esetek 99%-ában együtt vásárolunk.Már csak azért is,mert első sorban neki akarok tetszeni,és olyan ruhát szeretnék amiben szerinte is csini vagyok.

Legtöbbször ő akar rábeszélni a drágább ruhákra,de én nagyon spórolós vagyok :)

Ha valamit külön veszek,akkor is az az első,hogy megmutatom neki.

Nem akarok eltitkolni semmit.

Amúgy sem lehetne,mert 1-nem tudok neki hazudni, 2-minden ruhámat ismeri,így azonnal észrevenné :D

2012. júl. 31. 13:10
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Közös kasszán vagyunk, úgyhogy lesülne az arcomról a bőr, ha én titokban veszegetném magamnak a ruhákat/cipőket a kettőnk pénzéből. Meg szoktam mutatni neki ha veszek valamit, az árát is elmondom, de általában nem érdekli, mert tudja, hogy nem szoktam fölöslegesen költeni. "Titokban" neki veszek ruhákat, mert ha együtt vásárolunk sokszor nem hajlandó megvenni mondjuk egy pólót, nadrágot, mert az szerinte most fölösleges, majd ráér közben igenis szüksége lenne rá. Úgyhogy én neki vásárlok titokban ruhákat, de ezt már megszoktam a családunk férfi ágán mindenki utál ruhát venni, ráfogja, hogy jó még a régi, vagy hogy ne költsünk feleslegesen. Bár ez meg ugye nem túl nagy titok, mert ha hazaér megkapja. :D
2012. júl. 31. 13:35
 19/27 anonim ***** válasza:
46%
Nem.Próbálna meg az utamba állni,amikor vásárlásról van szó.Muhaha.
2012. júl. 31. 14:02
 20/27 anonim ***** válasza:

Én azt hiszem, értem a kérdezőt. Van itt egy kis vásárlási mánia, meg gondolom egy sóher férj, aki fogához veri a garast, és beszólogat egy- egy új darab láttán. Persze, ha nincs rá keret, akkor ez érthető.(Ha nem így van, akkor bocsánat!)

De ismerek ilyeneket, például egy barátnőm imádja a csini felsőket. Nem ismer mértéket, rengeteg van neki. A volt párja folyton szidta, minek vesz annyit, viszont ő meg játékgépekbe szórta be a pénzt.Ha rájött, hogy megint vett magának újat, balhéztak. Szakítás lett a vége.

Anyósom is trükközik. Ha észrevesz rajta apósom egy új ruhát és rákérdez, jól letolja, hogy hogyan lehetsz ilyen idióta, nem ismered fel ezt a százéves rongyot? Az meg olyan bamba típus, aki még meg is hunyászkodik ilyenkor.

Őszintén szólva sok ilyen van a környezetemben, csodálkozok, hogy a válaszolók közt egy sem.

Egyébként meg az én férjem meg van elégedve, mert szeretek turizni, és csak akciós időszakban veszünk újat. Szerencsére nem kell titkolózni, a kiadásainkat mindig megbeszéljük.

2012. júl. 31. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!