Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerősöm előző házasságából...

Ismerősöm előző házasságából született kislányát egy veszekedés alkalmával "leqvázta" a barátnője. Hol van a határ?

Figyelt kérdés

Ismerősöm nagyon szereti a kislányát, mindent megtenne érte, ami egy normális édesapától elvárható, folyamatosan részt vesz a kislány életében annak ellenére, hogy elváltak (Szerencsére ebben a kislány édesanyja sem akadályozza.) Viszont a barátnője nem igazán ápol jó kapcsolatot a kislánnyal, mert szerinte a kislánynak kell kezdeményeznie a barátságot is, illetve neki kell "odatenni" magát ahhoz, hogy jó viszony legyen köztük, neki kell küzdeni ezért. (Én már ezzel sem értek igazán egyet.)

Az ismerősöm szereti ezt a nőt, de én úgy gondolom, akkor is van egy határ, ileltve egyfajta intelligencia, hogy ilyet egy kisgyermekre semmilyen veszekedés alkalmával nem mondunk.

Kíváncsi lennék a véleményetekre.

A kislány egyébként 8 éves, és egy végtelenül kedves, nyitott, lelkileg egészséges kislány.

2012. júl. 31. 11:23
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
96%
Egy 8 éves kislányt semmi esetre sem normális leqrvázni. Nálam biztos itt telne be a pohár.
2012. júl. 31. 11:27
 2/27 anonim ***** válasza:
86%

Itt van a határ.

Bár nyilván nem a semmiből jött ez a veszekedés, elképzelhető, hogy azért engedte meg magának ezt a hangot és stílust, mert korábban is elnézték neki.

Szerintem akkor sem lenne megengedhető ez a hang, ha nem egy 8 éves kislányról lenne szó.

2012. júl. 31. 11:31
 3/27 anonim ***** válasza:
96%
Hogy reagált erre a leqva-zásra az apuka?
2012. júl. 31. 11:36
 4/27 A kérdező kommentje:
Szakítófélben vannak, de nagyon-nagyon szereti a nőt, és nem akarja elhagyni. Viszont itt már nála is kiborult a bili.
2012. júl. 31. 11:37
 5/27 anonim ***** válasza:
95%

Én egyet nem értek. Egy felnőtt nő hogy tud egy 8 évessel úgy veszekedni,hogy magából kikelve leqrvázza.

Még ha feltételezném,hogy a 8 éves kislány rosszalkodott, akkor sem áll le egy felnőtt veszekedni,és nem kiabál trágárkodva.

Az én 8 éves lányom maga volt a kis ördög. Mégis egy felnőtt magabiztos,határozott hangjára tudta hogy rosszat csinál,és most bünti lesz..Sosem kellett trágár szavakat használni,vagy torkom szakadtából ordítani.

2012. júl. 31. 11:40
 6/27 anonim ***** válasza:
92%
Az én rokonom is összejött egy férfival, mi után a férjével különmentek, össze is költöztek, rokonom nagyon szerette a pasit, de egyszer nem úgy szólt a kislányához, ahogy kellett volna, és ezzel be is telt a pohár, ki lett adva az útja. Én sem tűrném senkinek hogy szidalmazza a gyerekem. Apám is kiosztotta anno a mostohaanyám, mikor szemétkedett velem teljesen ok nélkül, csak olyan dolgokat belelátott mindenbe amik nem is voltak...
2012. júl. 31. 11:44
 7/27 anonim ***** válasza:
92%

A hölgyemény a határt már rég átlépte, azzal, hogy úgy telepedett be abba a családba, mint egy hercegnő, és elvárja, hogy a kislány örüljön neki, szeresse.

Ismerősöd pedig nagyon rosszul teszi, hogy ilyesmiket megenged neki. Ennek a kislány issza meg a levét.

Ennyire nem lehet szeretni senki, hogy megendedjem, hogy a gyerekemet bántsa!

Ha az én kislányomra fújna így valaki, simán pofánvágnám, ennyi.

2012. júl. 31. 11:46
 8/27 A kérdező kommentje:
Lehet félreérthető, de nem a kislány jelenlétében történt a dolog, hanem az ismerősöm és a nő közti veszekedés alkalmával "kis qvának" hívta.
2012. júl. 31. 11:46
 9/27 anonim ***** válasza:
94%
Gusztustalan nő... egy 8 éves GYEREKET lequrvázni? Undorodok...
2012. júl. 31. 11:54
 10/27 anonim ***** válasza:
93%
Hat most akármennyire fáj is,dobja ki azt a nőt,sok rossztol kimelheti meg magat és a gyereket is.
2012. júl. 31. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!