Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnátok olyan idézeteket...

Tudnátok olyan idézeteket írni ami arról szól hogy anya örökbeadta a gyerekét?

Figyelt kérdés

2012. júl. 31. 01:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Sok anya nem azért adja örökbe a gyermekét, mert el akarja dobni, hanem azért mert nincs meg rá a lehetősége, hogy tisztességesen felnevelje a babát.

Hidd el, sok nő belekényszerül ebbe a helyzetbe, és a szívük szakad meg, de örökbe adják a picit, hogy jobb körülmények között nőjön fel, és ne kelljen állandóan nélkülöznie. ezek az anyák egy életen át szenvednek.

Hidd el, valaki biztos sokat gondol rád, és így ismeretlenül is nagyon szeret téged.

A nevelőszüleidet szereted? milyen a viszonyotok?

2012. júl. 31. 02:27
 12/14 A kérdező kommentje:
nembiztos hogy gondol rám . nevelöszüĺeimmel nagyon jól elvagyok mint az igazí szűlők. de megnéznëm mi van vele
2012. júl. 31. 02:45
 13/14 anonim ***** válasza:

Persze, érthető, hogy kíváncsi vagy arra, hogy kiknek a génjeit hordozod? Hogy milyenek kívül-belül. Biztos rengeteg kérdés is van benned.

De hála Istennek, hogy szerető nevelőszüleid vannak.

2012. júl. 31. 03:19
 14/14 anonim ***** válasza:

Rám apám nem kiváncsi nem is ismerem. Pici voltam mikor a szüleim váltak. Általános sulis koromba még kiváncsi voltam vajon mi lehet vele stb. Neten megtaláláltam 2 féltesom őket szintén elhagyta. Ma már csak megvetem és örülök hogy kimaradt az életemből és az unokáiéból-akik a nevelő apám ismerték sajnos ő nemrég meghalt. Remélem az igazi apám nem hagy rám majd vhol adósságor : P

Persze sok esetben van hogy anyagiak miatt mondanak le a kicsiről-amikor szültem egy lány is otthagyta a gyerekét a kórházba..

2012. júl. 31. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!