Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek, hogy anya meggondolja...

Félek, hogy anya meggondolja magát. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Apám a legundorítóbb és legszemetebb ember akit ismerek. Nem részletezem miért, de az életünket taccsra vágta.

Nagy nehezen elértük, hogy menjen, keressen házat, költözzön. De anyát ismerve meg fogja magát gondolni. Megsajnálja apát, nekem meg azt mondja, hogy nem tudunk majd megélni. De meg tudnánk. Utána néztem mindennek, hogy mennyiből kéne havonta kijönni meg ilyenek. Ezért biztos vagyok benne, hogy boldogulnánk, sőt még nem is lenne vita meg nem feszélyezne minket apám.

Mit tegyek, hogy anya nehogy meggondolja magát?

Meg el akarja anya adni a házat, ahol most élünk. mert neki nem tetszik, rossz. Tömbházba akar érni. De én nem akarok! Itt akarok maradni. Meg nem fogok megválni a kutyámtól....

Mit csináljak?

2012. júl. 30. 11:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Jaj Kérdező mindent nem lehet, ha apád nélkül akartok élni

akkor kompromisszumokat kell kötni

ha 1 fizuból anyud nem tudja fenntartani a házat költözni kell nyilván 1 jóval kisebbe

Ha a ház elkel anyukád is könnyebben, szakad el érzelmileg a múlttól és kisebb az esélye, hogy visszafogadja.

2012. júl. 30. 13:19
 2/7 A kérdező kommentje:
De fenn tudjuk tartani. Havi 100ezerből simán. Fele megy csekkre, 30at költünk egy hónapban kajára és 20 még mindig marad.
2012. júl. 30. 13:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha 100 ezer lesz a havi összbevételetek, abból nem fogtok megélni "simán", hidd el nekem!

Mert akkor még nem vettek ruhát, nem kezdted el a sulit, nem fizetted be a szokásos összegeket a suliban és így tovább...

2012. aug. 1. 10:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Suliba mit kéne fizetni? Ingyen tankönyves vagyok, osztálypénzt meg nem szedünk. Ruhát pedig havonta egyszer ha veszünk... és az sem gucci...
2012. aug. 1. 12:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Suli: iskolatáska, bekötő, toll, ceruza, radír, faragó, tornafelszerelés stb., stb.

Rezsi: villany, gáz (fűtés), szemétszállítás, telefon, biztosítás, újság, internet, tévé, tisztítószerek (mosószer, mosogatószer, öblítő, tusfürdő, egyéb), közlekedés (busz, autó stb.), étkezés, de a kutyatartás is pénzbe kerül (táp, oltások). És mindig van be nem tervezett költség.

2012. aug. 1. 18:14
 6/7 A kérdező kommentje:

50 ezerből kijövünk számlát és egyéb ehhez tartozó dolgot illetőleg. Suliba nem fogok új dolgokat venni, jók amik tavaly is voltak. Max annyi, hogy füzet, de arra meg nővérem küld pénzt.

És amúgy most sem sokkal többől gazdálkodunk. 120ezer forint, de abból apa iszik el nagyon sokat...

2012. aug. 1. 20:56
 7/7 A kérdező kommentje:
közlekedés nulla forint, mert vagy bicikli vagy vonat, de az meg ingyen van.
2012. aug. 1. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!