Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Munka miatt külön élők hogy...

Munka miatt külön élők hogy bírjátok? Én kezdek belefáradni a házasságba.

Figyelt kérdés

3 és fél éve vagyunk házasok, 2 éve munka miatt költözött ki külföldre, ha minden igaz jövő júliusban én is kimegyek hozzá.

Az a baj, hogy a távolság miatt csak 1,5-2 havonta tud hazajárni. És én egyre inkább azt érzem, hogy üres lett az egész. Régen állandóan hívogatott, e-mailezett, most meg van, hogy napokig se hallok felőle.

Most másik munkája lesz, még messzebbre megy, kb csak fél évente fogunk találkozni...

Ma írt sms-t, hogy beszéljünk skypon 22 órakor. De mivel tudom, holnap korán kel, írtam, hogy nem muszáj. És kapott is rajta. Ilyet régen nem csinált volna.

Pénteken hazajön pár napra, és már nem hoz annyira lázba a dolog...

Úgy érzem én mindent megpróbálok azért, hogy ne távolodjunk el, de ő nem... beszéltem is már vele, de csak annyit mond, hogy nincs igazam.

Egy csodálatos ember, kívánni sem lehet jobbat, de úgy érzem, én ezt már nem bírom tovább...

2012. júl. 30. 21:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem óriási hiba volt, hogy nem együtt mentetek ki, már rég lenne munkád kint, szerintem előbb mint a párodnak. De abban biztos vagyok, hogy egy 96 ezer ft értékű munkát tudtál volna már rég szerezni, akár mosogatással is. Ezeket az éveket sosem fogjátok visszakapni, én nem várnék még egy évet, mert teljesen el fogtok távolodni egymástól!!! Együtt jóban rosszban, nem?? Én munkanélküli vagyok, a férjem dolgozik csak, Pesten volt munkám de otthagytam, mert életünk végéig várhattam volna a csodára!
2012. júl. 31. 10:11
 22/22 anonim válasza:

Azóta mi lett Veletek?

Valaki még 2012-ből, aki kommentelt itt? :-)

máj. 12. 02:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!