Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nagypapám nekem esett hogy...

A nagypapám nekem esett hogy elszórom a pénzem. Tényleg?

Figyelt kérdés
Egy számítógép asztalra van szükségem. Ki is néztem egyet (16 ezer ft) alul van benne 2 fiók, nem túl nagy de a célnak megfelel. Kb 1 méter széles, 80 cm magas. De mivel nincs autóm, így szállítást kellett kérnem. Elvileg azt hittem mivel közel van az áruház (van hogy gyalog elsétálok, de biciklivel kb 5 perc) azt hittem olcsó lesz, hát 6400 Ft a szállítás. És ezen kiakadtak. Tényleg sok?
2012. júl. 30. 16:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
A boltok a kiszállításhoz egyetlen árat szoktak megadni, de lehet velük egyezkedni. Még a 90-es években vettem az Ikeában egy szekrényt, a kiszállítási díj akkor 3000 Ft-t volt mindenhová. Egy szekrénynél gyaloglás, taxi, személyautó nem jöhet számításba, kénytelen voltam kiszállíttatni, viszont az árat túlzásnak éreztem, mivel kereken két háznyira laktam az Ikea mögött. Lesétáltam, beszéltem velük, a végén 500 Ft-ért áthozták.
2012. júl. 31. 10:13
 22/26 A kérdező kommentje:

Hát most már mindegy, kihozták. De tavaly a kikából 12.000 ért hoztak el egy szekrénysort. Jó, mondjuk az volt vagy 10-12 km-re tőlünk.

De így hogy kihozták, adtunk nekik 6500-at és az egyik szobában a szekrénysort átpakoltattuk velük az egyik falról, a másikra :D

De egyébként nem bírtam volna elhozni biciklivel, azért mégsem egy 55 kg-s 20 éves lánynak való...

2012. júl. 31. 16:07
 23/26 anonim ***** válasza:

"De így hogy kihozták, adtunk nekik 6500-at és az egyik szobában a szekrénysort átpakoltattuk velük az egyik falról, a másikra :D "

Feltételezem jattot nem adtál nekik.

Akkor viszont jól kib...tál velük. Ők csak alkalmazottak, a 6500 -t a cég teszi el. Biztos "áldották" a neved, utána.

2012. júl. 31. 17:03
 24/26 anonim ***** válasza:

Egyébként meg a Te hibád az egész, hogy nem kérdezted meg. Ha 6500 helyett 1500 lett volna a szállítás akkor mit csináltál volna?

Egy ismerős a 8 ezres tévét javítatta 18 ezerért csak mert nem kérdezte meg a tarifát , és azt hitte, hogy 1-2 ezer a javítás. NOOOOORMÁLIS?

2012. júl. 31. 17:08
 25/26 anonim ***** válasza:
Helyesen: "15000 lett volna "
2012. júl. 31. 17:10
 26/26 anonim ***** válasza:
24. Ott a szerelő magatartása sem volt igazán etikus. Nekünk eddig bármi elromlott, és szerelőt hívtunk, mindig felhívta a figyelmünket, ha a készülék értékéhez viszonyítva drága lenne a javítás.
2012. júl. 31. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!