Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nagypapám nekem esett hogy...

A nagypapám nekem esett hogy elszórom a pénzem. Tényleg?

Figyelt kérdés
Egy számítógép asztalra van szükségem. Ki is néztem egyet (16 ezer ft) alul van benne 2 fiók, nem túl nagy de a célnak megfelel. Kb 1 méter széles, 80 cm magas. De mivel nincs autóm, így szállítást kellett kérnem. Elvileg azt hittem mivel közel van az áruház (van hogy gyalog elsétálok, de biciklivel kb 5 perc) azt hittem olcsó lesz, hát 6400 Ft a szállítás. És ezen kiakadtak. Tényleg sok?
2012. júl. 30. 16:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
50%
Ezeket lapra szerelten árulják, taxival jóval olcsóbban hazahozták volna neked, sőt akár gyalog is hazasétálhatnál vele. Én az Ikeában vettem egyet, és simán hazavittem tömegközlekedéssel, pedig 50 kg-os nő vagyok.
2012. júl. 30. 16:34
 12/26 anonim ***** válasza:
Semmi sem késő, még simán fel lehet hívni az áruházat, és a kiszállítást lemondani, hátha nem adták még fel.
2012. júl. 30. 16:35
 13/26 anonim ***** válasza:
Nincs egy ismerősöd akinek van autója és megkérhetnéd, hogy elmenjen veled az asztalért? Még ha kérne is érte valamennyi benzinköltséget (bár néhány kilométerre szerintem senki nem kérne), az is jóval kevesebb lenne, mint a 6400. Én a helyedben nem venném meg ennyiért. De alapból nem adnék egy egy méteres asztalért 16 ezret. Nekem sarok asztalom van monitor tartóval, kihúzható klaviatúra tartóval, 2 polccal, külön hely van a számítógépnek és az internet modemnek valamint a nyomtatónak rajta, és van még egy fiókja és egy szekrényes polcos kis ajtaja, kb. 2 méter a hosszabb oldala, másfél a rövidebb, vagy talán kicsivel kisebbek az oldalak. Ez került 15 ezer forintba.
2012. júl. 30. 16:42
 14/26 anonim ***** válasza:

6400 Ft- ért már komplett asztalt lehet venni.

Kevés volt a megrendelés, és most behozták a hiányt.

2012. júl. 30. 16:43
 15/26 anonim ***** válasza:
A nagyapád azért akadt ki, mert úgy gondolja, hogy lehetsz olyan hülye, hogy megrendelsz valamit, amiről azt sem tudod mennyi (kiszállítás), és mikor kiderül, hogy egy kőhajításnyi távolságról majdnem a fele a vásárolt termék árának, akkor csodálkozol, hogy mér' az sok?
2012. júl. 30. 17:35
 16/26 anonim ***** válasza:

Másrészt ez bőven befér még össze rakva is akármibe, max a kétszemélyes autókba meg a kis polskiba nem. Mi az ikeából komplett 160x200as ágy keretet (igaz dobozban, de krva nagy dobozok, mert maga a fej- és lábvég egyben volt) ágyráccsal, két székkel, és egyéb apróságokkal benyomorítottunk egy sima személy autóba, ami még csak nem is kombi, úgy, hogy hárman voltunk azon kívül a kocsiban.

Amit te csinálsz az tényleg nagy hülyeség.

2012. júl. 30. 17:38
 17/26 anonim ***** válasza:
Biciklivel 5perc,ezért ennyi lóvé,az durva:) Szólj valami havernak,és lapra szerelve hozzátok el dobozban,max. megálltok néha.
2012. júl. 30. 18:42
 18/26 anonim ***** válasza:

Nagyon sok.

Szerintem felfér egy kocsi tetejére, vagy ha szétszerelhető,akkor meg pláne.

2012. júl. 30. 19:07
 19/26 anonim ***** válasza:

nagyapád azért van kiakadva mert balek az unokája! :P

6400ért 200km-t lehet megtenni egy jobb autóval. számolj egy kicsit... írd körbe facebookon, h tud-e valaki segíteni, akinek nagyobb autója van.

ez tényleg pénzszórás, amit te csinálsz. vannak emberek, akik ezért egy teljes napot dolgoznak. nem irigylem tőled a pénzt, félre ne érts, viszont ha már van, akkor inkább tedd félre, ahelyett, h ilyenekre szórod.

2012. júl. 30. 19:10
 20/26 anonim ***** válasza:
48%
5000 ft-ért teherautót lehet bérelni 1 napra, 3000 ft-ért autót, áruházakban van ilyen áruszállítós "bevásárlókocsi" is, arra felrakod, hazatolod, aztán visszatolod a bevásárlókocsit, és ingyen megvagy. Egyébként a 16000 ftot sokallom 1 asztalra, nm-e a préselt 20 mm vastag lapnak max 1000 ft, leméred, megveszed meg 1 csomag pozdorjacsavart,max 2-3000ből egyedi cuccot készíthetsz. Nekem ilyenekkel van tele a lakás, számítógép asztal, polcok, szekrény stb.
2012. júl. 31. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!