Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vannak azok az emberek...

Miért vannak azok az emberek nagyon jóban egymással akik ritkán (pl egy héten 1x) beszélnek?

Figyelt kérdés
Én ezt még mindig nem értem. Én a barátnőimmel csak azért beszélek ritkán mert nem keresnek engem,ha ők nem keresnek akkor én sem őket. Mégis irigylem azokat az embereket akik minden nap beszélhetnek egymással. Nekem is jó lenne egy ilyen barátnő. Hiába keresném őket kétnaponta mondanák, hogy minek hívom őket mindig? Pedig csak beszélgetni szeretnék olyan rossz, hogy alig tudok valakivel beszélni egész nap. A szüleimmel nem tudok, így egész nap csendben vagyok és várom hátha keres valaki de nem. 20/L
2012. júl. 29. 10:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Mintha csak én tettem volna fel a kérdést!

Nekem annyira hiányzik,hogy legyen valaki akivel mindennap beszélhetek.Volt 2 ilyen barátnőm is,de sajnos azoknak a kapcsolatoknak már vége... :(

A "barátaim" meg szinte soha nem keresnek...és ez annyira rosszul esik.Én sokkal jobban igényelném a társaságukat,mint ők az enyémet...

Most is van egy számomra fontos dolog,de nincs kivel megbeszélnem.Egyik barátnőmnek megpróbáltam elmondani,de elaludt közben..érdekelhette nagyon!

KitartásT!Én is abban bízom hogy jön majd az életemben egy legjobb barátnő féle :)

2012. júl. 29. 23:03
 22/23 anonim ***** válasza:

Amúgy meg nem hülyeség,hogy ha ők nem keresnek,akkor én sem őket!

Egy idő után már az önbecsülésemen esett csorba,mikor tényleg mindig én kerestem őket,én invitáltam őket találkára,és ha nem tettem,akkor hetekig nem jelentkeztek...

Fél éven át minden alkalommal én érdeklődtem az egyik bnőm iránt.Eléggé rossz érzés volt,ezért úgy döntöttem hogy megvárom míg ő keres.Ennek már 3 hónapja,azóta sem szagolt felém...

2012. júl. 29. 23:08
 23/23 anonim ***** válasza:
Leszünk bárátok, kérdező? Igaz férfi vagyok így nem tudok a barátnőd lenni, csak barátod. Hol laksz? 22/F
2012. aug. 5. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!