Miért vannak azok az emberek nagyon jóban egymással akik ritkán (pl egy héten 1x) beszélnek?
Mintha csak én tettem volna fel a kérdést!
Nekem annyira hiányzik,hogy legyen valaki akivel mindennap beszélhetek.Volt 2 ilyen barátnőm is,de sajnos azoknak a kapcsolatoknak már vége... :(
A "barátaim" meg szinte soha nem keresnek...és ez annyira rosszul esik.Én sokkal jobban igényelném a társaságukat,mint ők az enyémet...
Most is van egy számomra fontos dolog,de nincs kivel megbeszélnem.Egyik barátnőmnek megpróbáltam elmondani,de elaludt közben..érdekelhette nagyon!
KitartásT!Én is abban bízom hogy jön majd az életemben egy legjobb barátnő féle :)
Amúgy meg nem hülyeség,hogy ha ők nem keresnek,akkor én sem őket!
Egy idő után már az önbecsülésemen esett csorba,mikor tényleg mindig én kerestem őket,én invitáltam őket találkára,és ha nem tettem,akkor hetekig nem jelentkeztek...
Fél éven át minden alkalommal én érdeklődtem az egyik bnőm iránt.Eléggé rossz érzés volt,ezért úgy döntöttem hogy megvárom míg ő keres.Ennek már 3 hónapja,azóta sem szagolt felém...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!