Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mien az a kapcsolat ha ritkan talakoznak egymassal?
Szia!
Mi úgy kezdtük, hogy 1-2 hetente tudtunk találkozni csak. Ha kimaradt 1 találkozás, akkor 3-4 hétig nem láttuk egymást.
Emiatt nem fejlődött a kapcsolat, egyhelyben toporogtunk, és szép lassan vége lett.
De van sok ellenpélda is ;)
A bátyám és a barátnőja Bp-Győr viszonylatban ingáznak egymáshoz.Már több mint fél éve.Fontolgatják az összeköltözést,csak előbb munkát kell találnia a leányzónak Győrben,mert egy erdőhöz szokott erdész Bp-n nem talál állást.Ez a távkapcsolat.
Aztán ott az olyan kapcsolat is,amikor a felek ugyan egy városban laknak,de nincs idejük állandóan együtt lenni.(Néha én sem látom 1-2 napig a férjem,mert pont úgy jön ki a beosztásunk,hogy nem tudunk találkozni.)Ebből két fajta van,az egyik amelyiket tönkreteszi a ritka tali,a másik amelyiket pont ez teszi többé.De akárhogyis van,előbb utóbb mindenképpen tovább kell lépni,mert ha megáll egy kapcsi a ritka találkozásoknál,akkor az halott.
Kapcsolatunk elején sajnos csak szombatonként találkoztunk a párommal. Az elején nagyon nehéz volt nélküle, mindig csak azt az egy napot vártam. Később ez már nem okozott gondot, ezen az egy napon csak egymással foglalkoztunk és bepótoltuk az elmaradt dolgokat :-))
2év után összeköltöztünk, megszületett a lányunk és még mindig boldogan élünk (majdnem 7éve).
Minden párkapcsolat a bizalmon alapszik, ha ez megvan nem hiszem, hogy gond lesz!
attól,hogy ritkán találkoztok lehet jól működő a kapcsolat.
sőt , sztem,így mindig tudtok valami újat adni egymásból.ettől válik széppé és érdekessé a kapcsolat,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!