Én gondolom, hogy ez bunkóság vagy tényleg az?
Van egy barátom aki a feleségével nemrég vett házat, most kicsit felújítják még. Különös gond nincs a házzal, csak a kertet kellett rendbe rakni meg nagytakarítás, 1-2 kisebb apróság. Nekem most bőven van szabadidőm, így a barátom megkért, hogyha van kedvem, akkor átmehetnék segíteni nekik. Már 4 napot voltam náluk, csináltam tényleg mindent: takarítás, betonozás, kert rendbe tétele, kisebb festések, bútorok pakolása, meszelésbe segítettem stb...
Volt, hogy egy kicsit leültem pihenni, elszívni 2 cigit, erre a barátomnak a felesége célozgatott, hogy amíg ő megállás nélkül csinálja a dolgokat én lazán cigizgetek. Nem is egyszer vágta a fejemhez. (Nem pont így, de egyértelműen erre célzott) Már utoljára nem bírtam, visszaszóltam neki, hogy a sajátomat én is szívesebben csinálom, és akkor még megint ő akadt ki, hogy akkor én nem is szívesen vagyok ott segíteni. A barátomnak el se mondtam, várják, hogy jövőhéten is menjek, de ez úgy elvette a kedvem.
Ti mit tennétek a helyemben?
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!