Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én gondolom, hogy ez bunkóság...

Én gondolom, hogy ez bunkóság vagy tényleg az?

Figyelt kérdés

Van egy barátom aki a feleségével nemrég vett házat, most kicsit felújítják még. Különös gond nincs a házzal, csak a kertet kellett rendbe rakni meg nagytakarítás, 1-2 kisebb apróság. Nekem most bőven van szabadidőm, így a barátom megkért, hogyha van kedvem, akkor átmehetnék segíteni nekik. Már 4 napot voltam náluk, csináltam tényleg mindent: takarítás, betonozás, kert rendbe tétele, kisebb festések, bútorok pakolása, meszelésbe segítettem stb...

Volt, hogy egy kicsit leültem pihenni, elszívni 2 cigit, erre a barátomnak a felesége célozgatott, hogy amíg ő megállás nélkül csinálja a dolgokat én lazán cigizgetek. Nem is egyszer vágta a fejemhez. (Nem pont így, de egyértelműen erre célzott) Már utoljára nem bírtam, visszaszóltam neki, hogy a sajátomat én is szívesebben csinálom, és akkor még megint ő akadt ki, hogy akkor én nem is szívesen vagyok ott segíteni. A barátomnak el se mondtam, várják, hogy jövőhéten is menjek, de ez úgy elvette a kedvem.

Ti mit tennétek a helyemben?

28/F

2012. júl. 28. 16:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez bunkóság, nem is kérdés! Rá szánod a szabadidőd, dolgozol, pedig biztos találtál volna pihentetőbb elfoglaltságot is magadnak! Inkább köszönje meg, és örüljön, hogy segítesz!
2012. júl. 29. 08:27
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne menj jövő héten,de mondd el a barátodnak hogy mi az oka.
2012. júl. 29. 11:28
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én először szépen elmondanám a barátodnak, hogy a felesége milyen modortalan módon viselkedett, hogy ingyen gürizel ott nekik, és még neki áll feljebb, és vinnyog, ha egy cigit elszívsz, és hogy beszólt, aztán mondd el, hogy ezek után rossz a szád íze egy kicsit.
2012. júl. 29. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!