Miért érzem, hogy a párom lenéz?
110 egy hónapra meg egy 5000 forintos kajautalvány, úgy hogy két embert is el kell tartani egyáltalán nem sok, inkább kevés bocsi.
Persze te most gyesen vagy és pici gyereked van, igy érthető hogy most nem dolgozol. Viszont nagyon úgy jön le nekem ahogy irsz, hogy igazából jó ez igy neked és később se mennél vissza dolgozni, hanem maradnál itthon háztartást vezetni... Én nő vagyok de megértem a férjedet, hogy ez bosszantja. Ha keresne 500 ezret akkor valószínű nem zavarná, hogy a gyereke(i) mellett eltartja a feleségét is....Igy viszont igazságtalan, hogy csak ő húzza az igát. Mert a gyerek is szép lassan megnő és akkor nem kell majd vele annyit foglalkozni, sőt ott lesz az ovi, ami majd kb. fél napra tehermentesít.... Te se fogsz mindennap látástól mikulásig 3 fogásos kajákat főzni, egész nap az utolsó sarokig mindent kitakarítani, meg nagybevásárlásokat, nagy mosásokat rendezni. Jó ha heti egyszer takarítasz, bevásárolsz, mosol (mint úgy általában mindenki) esetleg főzöl mindennap vagy azt is két naponta... Felkelsz amikor kedved szottyan, csinálod amikor épp kedved van. Oké nem úszhat a háztartás, de azért rugalmasabb.... Ezzel szemben a férjed felkel reggel hatkor, hazaér este hatra, közben meg 100%ot kell produkálnia különben kirugják, és akkor hogy tart majd el benneteket?? Ezzel szemben , ha te pl nem mosogatsz el, nem hiszem, hogy kirugna, legrosszabb esetben morog egy keveset....Nem beszélve arról, hogyha nem dolgozol, akkor jövdelmed sincs, tehát a férjed adja neked a pénzt, nem csak a háztartási, meg a gyermeknevelési dolgokra, de ruhákra, kozmetikumra, fodrászra is... Tényleg ennyire függeni akarsz egy pasitól? Én soha se függenék ennyire senkitől, akkor se ha a férjem, akkor se ha a gyerekem apja. Nem beszélve arról, hogyha csak ő dolgozik, akkor 110 ezer forintos fizetésből úgy hogy gyerek is van, nem olyan könnyű még a te ruházkodásodat egyebedet is támogatni...
Egy vígjáték sorozat egyik részében volt egyszer az a kezdés, hogy a gyerekek visítoznak és szaladgálnak körbe-körbe, a lakás szemétdomb, minden szétdobálva stb. és anyuka ül a kanapén és olvas.
Bejön a férj és kérdezi mi a fene van.
Erre anyuka: "Emlékszel drágám, múltkor azt mondtad, fogalmad sincs, mit csinálok egész nap. Hát, ma nem csináltam meg."
Szerintem játssz be egyszer te is valami hasonlót, hátha leesik neki, hogy te sem egész nap a s*ggedet vakarod.
L/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!