Miért érzem, hogy a párom lenéz?
Szerintem elkenyeztetted.
Valoszinü azert nem becsüli a munkadat mert nem tudja mennyire nehez is. Csak annyit lat hogy foglalkozol a gyerekkel, bedobsz egy adagot a gepbe ami kimos neked, odahajintasz valami nyerset a tüzhelyre, meg egy kis porszivozas. A többihez meg nem ert, igy nem is tudja mifele teendöid vannak.
Amig nem volt melom en is ugymond kinyaltam a parom alfelet, termeszetesnek vettük hogy megcsinalok en mindent ha nem dolgozom. Aztan mikor talaltam munkat egy darabig amig birtam mindent en csinaltam. De mivel nem gyöztem en voltam a sz@r. Aztan kifakadtam hogy nem jo ez igy.
Talan ha elmegy szabira kellene csinalnotok valami forditott nap felet.
Nyilván eddig is így viselkedett, csak nem tűnt fel.
Tipikus egoista férfi, fogadd el.
Megváltozni majd úgy tud, ha te visszamész dolgozni, és néha benn kell maradj túlórázni.
Akkor neki kell a gyerek(ek)re vigyázni,
majd kérd meg, melegítsen, főzzön, teregessen, mosogasson, míg te dolgozol.
Sokat nem irtál magadról?
pl.: nincs munkád, mert nem találsz, vagy inkább azon az elven vagy, hogy otthon légy és háztartást vezess, gyereket nevelj stb. Arról se irtál, hogy a párod mennyit keres, megengedhetitetek e magatoknak hogy nem dolgozol.... vagy meg akarja e ezt igazán a párod engedni. Lehet tényleg szégyenli, hogy nem csinálsz ő szerinte semmit, csak otthon vagy főzés, mosás, gyerekezés stb... Ehhez általában (ne vedd bántásnak de igy van), elhizás, zsíros haj, kinyúlt ruha, becsavarodottság társul. Nem beszélve arról, hogy a férjed képe is egész más rólad, ha úgy gondol a feleségére, hogy pl eladó egy boltban, minthogy otthon takarít...(ergó munkanélküli)
Természetesen ha pici gyereked van és vele vagy gyesen ne vedd ezt magadra... Azt is megértem,hogy nagyon nehéz munkát találni, meg azt is, hogy esetleg megengedhetnétek magatoknak hogy ne dolgozz, neked meg fontosabb az otthon melegének megteremtése, mint a pénzhajkurászás (sokan ezt nem látják át mekkora munkával jár), de én a helyedben mindenképp vállalnék legalább egy négy órás munkát
Szia, 2. vagyok.
Azert mondtam hogy a forditott dolgot a szabija alatt kene kiproballni.
Es az elöttem ironak mondanam hogy manapsag szinte lehetetlen 4 oras munkat talalni. Föleg gyerekkel. Nekem is volt olyan melom hogy 4 oraban voltam papiron, de 12 dolgoztam heti 6 napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!