Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelem ideális kezdéssel,...

Szerelem ideális kezdéssel, majd durva testi bántalmazás és lelki terror. Miért?

Figyelt kérdés

Néhány idézet, ami a kérdésemhez kapcsolódik:

"Sok ideig a szívem mélyén én is a régi páromat vártam vissza, aki szeretett, imádott, a csillagokat is lehozta nekem... el sem tudtam volna képzelni, hogy belőle lesz ilyen vadállat, aki úgy bánik velünk mint egy kutyával."

"Hónapokig minden szép és jó, aztán egyszer csak bekattant, akkor már nem "édesem" hanem "büd.ös kur.va", aztán csatt az első pofon [...] Később egyre gyakrabban pofonok, hajtépés, később mikor a földön feküdt úgy rugdosta, a másik barátnőmre rátérdelt és addig fojtogatta míg bevérzett a szeme. Az egyikőjük terhes lett, akkor egyik nap még éjjel is elment neki a Tescoba eperért, a másik nap meg a földön rugdosta a terhes barátnőmet."

"[...] a szokásos forgatókönyv szerint alakul: Kedves, jó fej- első pofon- több pofon- a testi mellett lelki terror."

A kérdésem: Arra szeretnék választ kapni, hogy miért következik be ez a drasztikus változás a bántalmazók részéről? Vagyis miért kattannak be ezek az emberek egy párkapcsolaton belül annyira, hogy egy ideálisnak tűnő kezdet után fizikai és lelki terrorban tartják a másikat? Vagy a kapcsolat kezdete csak egy álca és az agresszív félnek eleve a bántalmazás a célja a kezdettől fogva?

24/N

2012. júl. 28. 05:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy a kapcsolat kezdete csak egy álca és az agresszív félnek eleve a bántalmazás a célja a kezdettől fogva? "

Fejen talaltad a szoget.

2014. nov. 13. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!