Undorító a családom! Mit csináljak velük?
ha már a családodat nem tudod rávenni semmire, akkor tanulj meg takarítani, heti 1x pár óra belefér az életedbe. pláne ha az a tét, h normális környezetben élj.
megértem, h bosszantó, h te valamit megcsinálsz, a többiek meg összebarmolják, de ha egyedül, vagy a pároddal laksz majd, akkor is tudni kell a takarítás csínját-bínját. :)
ne panaszkodj, cselekedj!
Óóó üdv a csapatban! Múltkor jöttem rá, hogy apa nagywc-zés után nem mos kezet, és úgy nyúl hozzá a tollhoz, ami a naptár előtt van, és én egy csomószor megfogom, és néha ettem is már utána.
Undorító, de tényleg. Én nagyon várom, hogy elköltözzek. A pszichológusom szerint apa igénytelensége miatt vagyok mániákus kézmosó, ami szuperül tönkreteszi a bőrömet..
Hát ne haragudj, de engem sem tanított meg senki wc-t sikálni. Jó sok domestos, hagyod pár percig állni, és nekiállsz sikálni. A kád, fürdő ugyanez. Vedd meg a legolcsóbb kb 200 ft-os 1 literes vízkőoldót, én vasárnap sikáltam ki a lakást, csillog. Kb 40 nm-t súroltam végig guggolva, mert a fugákra öntöttem a vízkőoldót, és voálá, fehér lett a szürke fuga. Nem nagy kunszt. Ezeket egy 15 éves is megtudja csinálni.
Különben, ha annyira zavarna, megcsinálnád, nem ide írnád ki. Egy igényes ember nem bírja a dzsuvát, és inkább kitakarít 10 ember után, minthogy ebben éljen. Ezek szerint te sem vagy igényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!