Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez lehetséges lehet?

Ez lehetséges lehet?

Figyelt kérdés

Járok bulizni a barátnőimmel egy bizonyos szórakozó helyre.Van amikor sokan vannak,de általában nincs nagy nyomorgás.Múlt hétvégén az történt velünk hogy belénk kötöttek a szórakozóhelyen belül és nem hagytak minket békén.Megfogdostak és meg voltunk ijedve.De jött a kidobó és rendbe rakta őket.Elhívott minket és ott kellett lennünk vele még nem jött apukám.Ő haza vitt minket.Most arra gyanakszunk hogy apa lefizette vagy valami ilyesmi hogy figyeljen oda ránk.Egyébként ő szokott elvinni a szórakozó helyre is és jön is értem.Nem szoktam elmászkálni onnan mert egyszer azt mondta hogy úgy is minden kiderül.Szerintetek?

20/L

2012. júl. 27. 15:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ja, szegény Bándy Kata nehezen tudta volna magát megvédeni egy bedrogozott, ittas pasas ellen aki állapotánál fogva nem érzékel fájdalmat (hiába, a kábszer), és ha még kés vagy más fegyver is van a támadónál akkor aztán még veszélyesebb is ellenkezni sokszor mint hagyni magad, bármilyen borzalmasnak tűnik :(

Úgyhogy nehogy már a nők hibája legyen, hogy nem tudnak védekezni amikor egy állat megtámadja őket!

2012. júl. 27. 18:02
 12/13 anonim ***** válasza:

16:18-as

Szerintem te sem gondoltad ezt komolyan.Ha egy férfi megtámad bárhol(utca,szórakozóhely.stb...)téged te azonnal elintézed és ártalmatlanná teszed,mert ha te így gondolod hogy minden helyzetben megvédet magad akkor te egy álomvilágban élsz.És most térjünk át a férfi társaimra.Megy az utcán és megtámadják többen szerinted mit tud kezdeni 2-3 vagy akár több azonos súlycsoportú fickóval.És te azt gondolom el sem tudod képzelni hogy egy nőt többen támadnak meg.És az megint egy oltári baromság hogy ne menjen addig sehova még nincs felkészülve.Szerintem a buliba járó nők 98%-a nincs felkészülve ha megtámadják eleve le blokkol és ha az a 98% otthon marad kik lennének a diszkókban 4dannos nők.

2012. júl. 27. 18:23
 13/13 anonim ***** válasza:
4-es, basszus, annyira rühellem, amikor egy pasi osztja az észt, hogy ő így meg úgy megverné az izomagy támadót egy ötvenkilós lány helyében...
2012. júl. 28. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!