Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez lehetséges lehet?

Ez lehetséges lehet?

Figyelt kérdés

Járok bulizni a barátnőimmel egy bizonyos szórakozó helyre.Van amikor sokan vannak,de általában nincs nagy nyomorgás.Múlt hétvégén az történt velünk hogy belénk kötöttek a szórakozóhelyen belül és nem hagytak minket békén.Megfogdostak és meg voltunk ijedve.De jött a kidobó és rendbe rakta őket.Elhívott minket és ott kellett lennünk vele még nem jött apukám.Ő haza vitt minket.Most arra gyanakszunk hogy apa lefizette vagy valami ilyesmi hogy figyeljen oda ránk.Egyébként ő szokott elvinni a szórakozó helyre is és jön is értem.Nem szoktam elmászkálni onnan mert egyszer azt mondta hogy úgy is minden kiderül.Szerintetek?

20/L

2012. júl. 27. 15:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%
20? nem 12-15? :-/
2012. júl. 27. 15:49
 2/13 A kérdező kommentje:
3hónap múlva töltöm a 20-at
2012. júl. 27. 15:56
 3/13 anonim ***** válasza:

"Nem szoktam elmászkálni onnan mert egyszer azt mondta hogy úgy is minden kiderül."

Honnan nem szoktál elmászkálni?

Ki mondta?

MIVAN?

2012. júl. 27. 16:10
 4/13 anonim ***** válasza:
73%
Nem az életkortól függ, hogy valaki mennyire felnőtt. Én úgy érzem, hogy te még a tinikor közepén vagy. Egyrészt meg apud fuvaroz, másrészt mert egy kidobónak kell megvédenie téged, ha taperol egy faszi. Úgy vágnám pofán, hogy a mögötte álló adná a másikat! Ha nem tanulod meg megvédeni magad, soha az életben nem leszel biztonságban! Van, amikor se apuci se kidobó nincs melletted, akkor mi lesz? Ez az egyik. A másik, hogy ne 'apuci tiltására' ne menj el a szórakozóhelyről... nem vagy már óvodás az ég áldjon meg! (Mondjuk a korábbi hozzáállásod alapján és azt javasolnám apukád helyében, hogy ne menj sehová és igen, lefizetném az őrt, hogy figyeljen rád, mert alkalmatlan vagy arra, hogy megvédd magad.) Nem is értem, miért jársz ilyen veszélyesebb helyekre, ha nem vagy felkészülve minden eshetőségre! Szerintem ez nem neked való! Menj haza és maradj is ott!
2012. júl. 27. 16:18
 5/13 anonim ***** válasza:

16:10-es feküdj vissza még egy pár órát és gyere vissza később.

Gondolom a szórakozó helyről nem szokott elmászkálni mivel arról van szó a kiírásban.

Szerintem előfordulhat ha jól meg van tömve pénzzel a kidobó.Más esetben biztosan nem.

Ezt nem lehet tudni mert az a dolguk hogy ilyen dolgokra is oda figyeljenek.

2012. júl. 27. 16:22
 6/13 anonim ***** válasza:
42%
Frankón 20évesen apád visz, hoz buliba és felhívja a kidobó aki meg várja h apud odaérjen? Ilyen nincs.
2012. júl. 27. 16:31
 7/13 anonim ***** válasza:

Talán lefizette, talán nem. Lehet, hogy csak rendes volt.

Apukád nagyon jól teszi, hogy oda- és hazafuvaroz.

#4: Te sem hallottál még Bándy Katáról pl,. mi? Egy tökéletes világban a nők bátran szaladgálhatnának éjszaka a városban, de ez nem egy tökéletes világ, így az a minimum, hogy valamilyen férfi ismerős kíséri a nőket ide-oda. A kérdező örülhet, hogy van egy olyan apja, aki érte megy, és nem hagyja, hogy egyedül kószáljon. Ha meg lefizette a biztonsági őrt, akkor ezzel is szerencséje van. Vagy ha az magától ilyen rendes, akkor le a kalappal előtte!

2012. júl. 27. 16:32
 8/13 anonim ***** válasza:
45%
Bándy Katáról nem csak hogy hallottam,de közös baráti körünk van. Ezért mondom, hogy csak az menjen ilyen helyekre és onnan haza, aki meg tudja magát védeni. Akinek apuci kell, meg külső segítség, ne menjen sehová! Első az, hogy VÉDJE MEG MAGÁT! Ezt a lányt 20 éves létére egy pasi taperolta a táncparketten és másnak kellett megvédenie! Szerinted? Elég érett, hogy ilyen helyre menjen? Nem lesznek mindig körülötte mások, hogy megvédjék! Tanulja meg időben, amíg nem késő!
2012. júl. 27. 16:34
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

"Akinek apuci kell, meg külső segítség, ne menjen sehová!"

Nem csak az a baj, hogy olyan világban élünk, ahol a pasik tutyimutyik, de hogy ez már így a normális, a nő meg védje meg magát ahogy tudja, ez már nekem felháborító! "Apuci" az apja. A családja, aki jó esetbe kérés nélkül védi meg a lányát és belezi aki azt aki beleköt. "Apuci" az, akit bármikor fel lehet hívni, hogy segítsen. "Apuci" lehet hogy még abban a tudatban él, hogy a férfi megvédi a nőt. A feleségét, a lányát, a nőrokonait. "Apuci" még normálisan gondolkodik.

2012. júl. 27. 16:39
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Első az lenne, hogy NE TÁMADJÁK MEG!
2012. júl. 27. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!