Ez lehetséges lehet?
Járok bulizni a barátnőimmel egy bizonyos szórakozó helyre.Van amikor sokan vannak,de általában nincs nagy nyomorgás.Múlt hétvégén az történt velünk hogy belénk kötöttek a szórakozóhelyen belül és nem hagytak minket békén.Megfogdostak és meg voltunk ijedve.De jött a kidobó és rendbe rakta őket.Elhívott minket és ott kellett lennünk vele még nem jött apukám.Ő haza vitt minket.Most arra gyanakszunk hogy apa lefizette vagy valami ilyesmi hogy figyeljen oda ránk.Egyébként ő szokott elvinni a szórakozó helyre is és jön is értem.Nem szoktam elmászkálni onnan mert egyszer azt mondta hogy úgy is minden kiderül.Szerintetek?
20/L
"Nem szoktam elmászkálni onnan mert egyszer azt mondta hogy úgy is minden kiderül."
Honnan nem szoktál elmászkálni?
Ki mondta?
MIVAN?
16:10-es feküdj vissza még egy pár órát és gyere vissza később.
Gondolom a szórakozó helyről nem szokott elmászkálni mivel arról van szó a kiírásban.
Szerintem előfordulhat ha jól meg van tömve pénzzel a kidobó.Más esetben biztosan nem.
Ezt nem lehet tudni mert az a dolguk hogy ilyen dolgokra is oda figyeljenek.
Talán lefizette, talán nem. Lehet, hogy csak rendes volt.
Apukád nagyon jól teszi, hogy oda- és hazafuvaroz.
#4: Te sem hallottál még Bándy Katáról pl,. mi? Egy tökéletes világban a nők bátran szaladgálhatnának éjszaka a városban, de ez nem egy tökéletes világ, így az a minimum, hogy valamilyen férfi ismerős kíséri a nőket ide-oda. A kérdező örülhet, hogy van egy olyan apja, aki érte megy, és nem hagyja, hogy egyedül kószáljon. Ha meg lefizette a biztonsági őrt, akkor ezzel is szerencséje van. Vagy ha az magától ilyen rendes, akkor le a kalappal előtte!
"Akinek apuci kell, meg külső segítség, ne menjen sehová!"
Nem csak az a baj, hogy olyan világban élünk, ahol a pasik tutyimutyik, de hogy ez már így a normális, a nő meg védje meg magát ahogy tudja, ez már nekem felháborító! "Apuci" az apja. A családja, aki jó esetbe kérés nélkül védi meg a lányát és belezi aki azt aki beleköt. "Apuci" az, akit bármikor fel lehet hívni, hogy segítsen. "Apuci" lehet hogy még abban a tudatban él, hogy a férfi megvédi a nőt. A feleségét, a lányát, a nőrokonait. "Apuci" még normálisan gondolkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!