Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek itt lehetséges,...

Szerintetek itt lehetséges, hogy a nő csak a pénze miatt van a férfival?

Figyelt kérdés

A nő is dolgozik, de a férfi jóval többet keres. Nő 160e, férfi 600e.

Mit gondoltok, ilyenkor jogos a feltételezés?

2012. máj. 28. 16:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez az info azért kevés ahhoz, hogy ilyet kijelentsünk.

Mikor a párommal összejöttem,nem volt semmije,albérletben lakott,és egyik napról a másikra élt,elmaradt számlái voltak. De összejöttünk,egymásba szerettünk,mára azonban olyan munkája van,amivel bőven kétszer annyit keres mint én.Aki most megismer az rögtön azt kell gondolja, hogy a pénze miatt vagyok vele???

2012. máj. 28. 16:38
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Ilyen elven elég kevés nőt tudna maga mellé választani, mert nagyon kevesen keresnek ennyit.
2012. máj. 28. 16:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne tudni több infót. Én pl. amikor összejöttem a párommal, én dolgoztam suli mellett, ő meg csak sulizott. Most meg ő 3x többet keres.
2012. máj. 28. 16:41
 4/11 A kérdező kommentje:

Milyen egyéb info kell még?

Mondjuk a nő nem esett teherbe véletlenül pár hónap után, nem vetette el magát, nem várja el hogy mindent a férfi fizessen.

Viszont a nagyobb extra kiadásokat a férfi állja. Például most nyáron mennek Amerikába, mert a férfi nagy álma volt. A felesége magának nem tudta volna összespórolni a pénzt, ezért a férje fizeti az ő költségeit is.

2012. máj. 28. 16:44
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Basszus házasok, ebben semmi rendkívüli nincs.

A nő dolgozik, tehát nem kitartott.

én nagyon nem mondanám pénzéhesnek.

2012. máj. 28. 16:45
 6/11 anonim ***** válasza:
27%
Nemhogy elképzelhetetlen, hanem nagyon gyakran ez a valódi ok hogy egy ribi megmarad a pasi mellett, mert kényelmes neki az eltartott élet.
2012. máj. 28. 16:55
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem jogos a feltételezésed, szerintem.
2012. máj. 28. 16:56
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
De nem eltartott! Dolgozik!
2012. máj. 28. 16:56
 9/11 anonim ***** válasza:
96%
Én mikor összejöttem a barátommal 18 évesen, engem mindenki egy szemét k*rvának tartott, mert én szerintük csak a barátom pénzére hajtottam. Mindezt abból szűrték le, hogy a barátom (aki a szüleivel élt a szülei szép nagy házában 24 évesen), az apja fullextrás Mercedesével járt (saját autó híján). A barátom konkrétan 75 ezer forintot keresett egy hónapban, ezért nem tudott se saját autót, se saját lakást összeszedni magának. De persze sokan csak a külsőségeket látták. Én még ekkor tanultam, csak nyáron tudtam dolgozni, de akkor én is megkerestem annyit egy hónapban, mint a barátom, szóval erre sem lehetett volna mondani, hogy én elvártam volna, hogy jól tartson annyi pénzből. Aztán ő kapott egy munkalehetőséget, 2,5 milliót keres azóta havonta, vett lakásokat (egy saját, a többi befektetés), autót. Én azóta elvégeztem a fősulit és 300 ezret keresek. Együtt élünk, az ő lakásában, az ő autóját használom, és érdekes módon mióta dolgozok mégsem mondja senki azt, hogy én élősködök rajta, pedig akár már meg is tehetném, de persze nem teszem, mert én vígan elvagyok a fizetésemből, és a számláit is fizetem (egyik hónapban én, a következőben ő). Szóval nálunk pont fordítva volt, hiába van milliós különbség a fizetésünk közt, ha már én is dolgozok, akkor nem gondolták, hogy a pénzéért vagyok vele, el vannak ájulva, hogy álompár vagyunk és milyen jó nekünk, hogy ilyen régóta szeretjük egymást önzetlenül (ezt múltkor pont egy olyan embertől hallottam, aki a legjobban k*rvázott anno). A saját példámból kiindulva nem, nem jogos a feltételezés. Hidd el, ha a pénzéért lenne vele, előbb utóbb ő valamilyen úton-módon elérné, hogy háztartásbeli legyen, és valóban a férfi tartsa el. Amíg ő becsületesen eljár dolgozni a férfi fizetésének a töredékéért, addig nem lehet azt mondani, hogy a pénzért van vele.
2012. máj. 28. 17:19
 10/11 anonim ***** válasza:
95%
Mivel a nő nem eltartott,rendesen dolgozik,és nem tudjuk,mióta is vannak együtt,vagy milyen volt a kapcsolatuk háttere és múltja,így nem merném ezt így kijelenteni.
2012. máj. 28. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!