Mit tegyek? A családom férfi tagjai rendkívül erősen jobb oldaliak, megőrjít!
Ne is mondd! Azóta utálom az egész ilyen témát, amióta a volt barátom amíg együtt voltunk folyton ezt nyomatta, meg hogy birka vagyok, meg hogy majd megvilágosodok okos leszek mint ők! Meg hogy tanuljak meg szépen magyarul írni meg beszélni meg ilyeneket mondott nekem! Ahhoz képest ő nem tud azóta sem írni, nem ismeri a kisbetűt, nagybetűt, írásjeleket és szép magyar mondatszerkesztést... Amennyire nagy hazafi volt, annyira lett aztán "skinhead" a hosszúhajával, most éppen vallási fanatizmus, persze a saját kis világában hisz. Jaj egyszer amikor nála voltam, beszéltem hozzá de semmi reakció nem jött. Mondom neki, most mégis min gondolkodsz, hogy nem válaszolsz nekem semmire? Elkezdi: hát, láttam egy cigányt... Akkor is eldurrant az agyam, hogy ez nem lehet igaz!
Egyszóval: ismerem jól, milyen az amikor nem egyen duruzsolják a fülembe ezeket ráadásul kis tudatlan birkának is tartanak!
Semmit nem tudsz velük tenni, egyszerűen nekik ez jelenti az élvezetet, hogy napi szinten ugyan azt megtárgyalják!
Amerikai História X
Nagyon jó film,rettentően jó színészekkel és olyan mondanivalóval ami alapján lehetne a címe Magyar História is.
Annak idején az egyik legfelkavaróbb mozi volt..
Nézzétek meg közösen..ha tényleg beton jobbosok többször is megnézik.
Először a látvány miatt,aztán meglátják a dolgokat a látvány mögött..
Feltéve ha ez eddig nem volt meg.
Van egy kísérlet (elég gáz, de már nem emlékszem, ki végezte), amiben egy iskolai csoportban elhinti a tanítónő, hogy a kékszemű gyerekek milyen rosszak, és onnantól kezdve mindenki utálja a kékszemű gyerekeket. Utána azt megfordítják a barnával. A végén persze minden gyerek tök rosszul érzi magát, hogy miért utálta a másikat. Kicsit drasztikus, de lehet, hogy ezt megnézetném az öcséddel, és megkérdezném, ő nem szégyelli-e magát, amiért olyanokat utál, akiket nem is ismer. (Felteszem nem sok zsidót ismer.) A gyerekek még fogékonyabbak az ilyen érzelmi dolgokra.
A férfiakkal pedig az Igazi Mao című filmet nézd meg (fent van youtube-on). A végén rá kellene jönniük, mennyire nem tudnak kritikusan gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!