Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy egyedülálló férfi örökbe...

Egy egyedülálló férfi örökbe fogadhat gyereket?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdem, mert mindig is szerettem volna gyereket. (sajnos nem lehet, mert a nők nem ilyen férfira vágynak, mint én, de ez most nem ide tartozik)

És ez úgy érzem mind a kettőnknek jó lenne: a gyereknek azért mert nem árvaházban kéne felnőnie és lenne egy "apukája", nekem meg azért mert nevelhetnék egy gyereket, és amikor már öreg leszek legalább lesz majd, aki átjön hozzám beszélgetni, vagy csak felém néz, hogy élek-e még.

Még odébb lenne az örökbefogadás, csak puhatolózok.

Ha nem lehet, akkor nagyon elkeserednék, mert az egész további életemben is magányos leszek.

2012. júl. 27. 08:17
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
és ha csak később mondja el, h gyereke van, és te később közlöd, h nem gond. akkor nem azért jön veled össze, h kihazsnáljon.
2012. aug. 1. 14:00
 42/50 A kérdező kommentje:
sajnálom. gyerekes nővel nem akarok összejönni... úgyhogy már akadály ha egy kapcsolatban gyereke van :(
2012. aug. 1. 14:10
 43/50 anonim ***** válasza:
hát neked tényleg semmi nem jó basszus
2012. aug. 1. 21:19
 44/50 anonim ***** válasza:
Én tényleg nem csodálom, hogy egyedül van.
2012. aug. 1. 22:11
 45/50 anonim ***** válasza:
Azonnal mindent hárítasz,élből.Olvasd magad vissza.Minden komment vége,hogy "de mindegy is",vagy legalábbis süt belőle. Lemondtál kb az életedről,de jó lenne,ha lenne valakid.Te nem gyerekre vágysz,hanem kutyára. Vagy társra,de elég fura a természeted.Gépen keresztül is süt rólad a negatív kisugárzás.Ilyen hozzáállással nem hogy párt nem találsz meg gyereket (nem osztogatják mindenkinek),de az életedet úgy kell leélned,hogy "jaj te szegény,olyan jóember vagy,a világ meg olyan gonosz,hadd mártírkodjak a halálomig."
2012. aug. 2. 14:45
 46/50 A kérdező kommentje:

és mit tehetnék?

mellesleg azért utasítok vissza minden ötletet, mert már személyesen tapasztaltam, hogy milyen az amikor egy gyerekes anyuka az ember párja. és köszönöm szépen, többé nem kérem.

2012. aug. 2. 17:42
 47/50 anonim ***** válasza:
na persze mert minden ember tök egyforma, ebből kifolyólag minden anyuka gyerekkel is tök egyforma mi????
2012. aug. 2. 20:45
 48/50 A kérdező kommentje:
ha létezik Isten nem lehet olyan vicces, hogy még egy anyukát szánjon nekem...
2012. aug. 2. 22:12
 49/50 anonim ***** válasza:
Szerintem, ilyen hozzáállással tényleg senkit nem szán neked, szóval ne aggódj, nem kell anyukákkal "bajlódnod".
2012. aug. 2. 22:21
 50/50 anonim ***** válasza:
Nem az ötleteket hárítod. Nem tudom neked elmagyarázni,ha nem érted.
2012. aug. 3. 05:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!