Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy egyedülálló férfi örökbe...

Egy egyedülálló férfi örökbe fogadhat gyereket?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdem, mert mindig is szerettem volna gyereket. (sajnos nem lehet, mert a nők nem ilyen férfira vágynak, mint én, de ez most nem ide tartozik)

És ez úgy érzem mind a kettőnknek jó lenne: a gyereknek azért mert nem árvaházban kéne felnőnie és lenne egy "apukája", nekem meg azért mert nevelhetnék egy gyereket, és amikor már öreg leszek legalább lesz majd, aki átjön hozzám beszélgetni, vagy csak felém néz, hogy élek-e még.

Még odébb lenne az örökbefogadás, csak puhatolózok.

Ha nem lehet, akkor nagyon elkeserednék, mert az egész további életemben is magányos leszek.

2012. júl. 27. 08:17
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
100%
Dejó! Remélem összejöttök! :D
2012. júl. 28. 09:14
 22/50 anonim válasza:
A kismama vagyok. Gondolkoztam azon hogy Pestre költözöm, dee most még úgy vagyok vele hogy a lakhelyemen szülnék. Szeretném ha működne a baba apjával de az hogy a kisfiamnak szerető apja legyen sokkal fontosabb. Sokan azt mondhatják hogy én szúrtam el az életemet 20évesen de a fiam miatt én ezt soha nem fogom így érezni.
2012. júl. 28. 10:11
 23/50 anonim ***** válasza:
Dehogy szúrtad el! Max, nem volt jó a párválasztásod, ha ilyeneket mond, hogy utálni fogja...hát én nem maradnék vele! Hogy lehet ilyet mondani?? Én is egyedül neveltem fel a lányomat, a születés után mentünk szét az apukával, de sosem bántam meg hogy megszültem!! Imádom!
2012. júl. 28. 13:27
 24/50 A kérdező kommentje:

Ez a példa is csak azt mutatja, hogy a lányok az olyan típusú pasikra buknak, mint a kismama párja...

most már talán megértitek, hogy miért nem lesz soha párkapcsolatom, és miért keresek más utat a boldogsághoz.

2012. júl. 28. 17:21
 25/50 anonim válasza:
Igen, bukunk az olyan pasikra akik kedvesek, aranyosak, figyelmesek... Csak az ember nem tudhatja előre hogy x idő múlva megváltoznak, amikor már "késő" csak úgy elhagyni őket. De én meg fogom tenni ha a kisfiam látja kárát. Mert igaz én sem érdemlem ezt a viselkedést de egy anya mindig a gyereke érdekeit tartja szem előtt.
2012. júl. 28. 19:02
 26/50 A kérdező kommentje:

"Igen, bukunk az olyan pasikra akik kedvesek, aranyosak, figyelmesek..."

nálatok az a kedvesség, ha a pasi kijelenti, hogy nem fogja szeretni a gyerekét?

sosem fogom megérteni a nőket, de mindegy is.

2012. júl. 28. 19:06
 27/50 anonim válasza:
Nem, a figyelmesség előtte volt, én soha nem állnék össze olyan emberrel aki nem becsül meg, de már rájöttem hogy a gyerek sem lehet összetartó erő egy ilyen "kapcsolatban"
2012. júl. 30. 00:15
 28/50 anonim ***** válasza:
A gyerek nem tart össze egy kapcsolatot. Az én babám két hónapos volt, amikor úgy döntöttem, hogy szétmegyünk az apjával. Nem bántam meg, onnantól mindenki kiegyensúlyozott lett!
2012. júl. 30. 08:32
 29/50 anonim ***** válasza:
39%

Nem gondolod, hogy elég nagy felelőtlenség csak azért gyereket vállalni, hogy ne legyél magányos?

Tehát nőt nem tudsz magad mellett tartani, ezért kitaláltad, hogy gyereket akarsz, aki kénytelen lesz veled maradni... ez elég aljas dolog.

Vegyél kutyát, ha a magánytól félsz, de egy gyereket így kihasználni...

2012. aug. 1. 11:47
 30/50 A kérdező kommentje:

egy rossz kapcsolatba nem aljas dolog gyereket szülni csak azért hogy a nő "túlessen" a szülésen? hány nő gondolkodik manapság úgy, hogy először megszül, nehogy kifusson az időből, majd utána keresi meg a párját gyerekestül?

és nézz körül hány ilyen kapcsolat van.

ehhez képest az én tervem jó cselekedet...

2012. aug. 1. 12:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!