Egy egyedülálló férfi örökbe fogadhat gyereket?
Csak azért kérdem, mert mindig is szerettem volna gyereket. (sajnos nem lehet, mert a nők nem ilyen férfira vágynak, mint én, de ez most nem ide tartozik)
És ez úgy érzem mind a kettőnknek jó lenne: a gyereknek azért mert nem árvaházban kéne felnőnie és lenne egy "apukája", nekem meg azért mert nevelhetnék egy gyereket, és amikor már öreg leszek legalább lesz majd, aki átjön hozzám beszélgetni, vagy csak felém néz, hogy élek-e még.
Még odébb lenne az örökbefogadás, csak puhatolózok.
Ha nem lehet, akkor nagyon elkeserednék, mert az egész további életemben is magányos leszek.
Most nem kéne ebbe belemenni.
De ha ott akar élni, élhet ott. Én úgy is minden nap meglátogatnám, elvinném valahová, hogy legyen sok sok közös programunk. Talán 1-1 napot aludhatna nálam.
Nem akarnám magamhoz láncolni, mert azt szeretném hogy boldog legyen!
Már próbáltam és nem jött össze sajnos.
Gondolom van 1000 másik pasi, aki így gondolkodik mint én, és lehet hogy jobban néznek ki nálam, vagy sportosabbak. nem tudom.
Egyedülállók hivatalosan nem fogathatnak örökbe mert az állam nem akar mesterségesen csonka családokat létrehozni.
Nevelőszülő talán lehetsz de ez több gyerekkel jár.
19es: én semmilyen nőt nem találok, nemhogy karrieristát. De már felfogtam, és elfogadom, hogy nem vagyok alkalmas arra hogy egy nőnek a párja legyek.
Ezért próbálom másban keresni a boldogságot.
Ha gondolod, hogy tudnék neked segíteni, vagy csak nem akarsz nagyon egyedül lenni, akkor írj egy privit. Ha te is pesti vagy, fel tudom ajánlani, hogy néha munka után felugrok hozzátok, és segítek bevásárolni, vagy bármi mást csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!