Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy egyedülálló férfi örökbe...

Egy egyedülálló férfi örökbe fogadhat gyereket?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdem, mert mindig is szerettem volna gyereket. (sajnos nem lehet, mert a nők nem ilyen férfira vágynak, mint én, de ez most nem ide tartozik)

És ez úgy érzem mind a kettőnknek jó lenne: a gyereknek azért mert nem árvaházban kéne felnőnie és lenne egy "apukája", nekem meg azért mert nevelhetnék egy gyereket, és amikor már öreg leszek legalább lesz majd, aki átjön hozzám beszélgetni, vagy csak felém néz, hogy élek-e még.

Még odébb lenne az örökbefogadás, csak puhatolózok.

Ha nem lehet, akkor nagyon elkeserednék, mert az egész további életemben is magányos leszek.

2012. júl. 27. 08:17
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
Én is fiatalon szültem, de nem azért, hogy "túllegyek" rajta, hanem mert így alakult... És nem hagytam volna ott az apját a kicsinek, ha dolgozott volna, és nem nekem kell GYED-ből eltartanom :(
2012. aug. 1. 12:20
 32/50 anonim ***** válasza:

Mondd, te nem gyűlölöd véletlenül a nőket?

Minden hozzászólásod közelebb visz ehhez a meggyőződésemhez.

Mert, ha így van - szíved joga -, akkor ne csodálkozz, hogy nem találsz párt...

2012. aug. 1. 12:26
 33/50 A kérdező kommentje:
nem gyűlölök senkit. csak a kettős mércét. ők szülhetnek maguknak gyereket. én férfiként erre biológiailag képtelen vagyok, de megtiltanád, hogy örökbe fogadjak...
2012. aug. 1. 12:31
 34/50 anonim válasza:
Én is örökbe szeretnék fogadni, de férjem viszont nem :S! Persze majd 30 évesen, vagy valamikor. Deez nagyon bonyolult procedúra, legalábbis amit én gyermekvédelemből tanultam,mert fontos, h milyen gyereket szeretnél (kor,nem), a szülő(k), véglegesen lemondtak róla, vagy esetleg ragaszkodnak a láthatáshoz. Ha érdekel akkor priviben elküldeném neked, h hogy működik a gyermekvédelmi rendszer ma nálunk és magyarázatokat is adnék! Ilyet még nem is hallottam, h egy férfi az örökbefogadáson gondolkozik, szép!!
2012. aug. 1. 12:48
 35/50 anonim ***** válasza:

Miért tiltanám én meg??

Ilyet egy szóval nem mondtam.

(Bár egyre inkább kezdem a stílusod miatt érteni, hogy miért nincs párkapcsolatod, már ne is haragudj...)

2012. aug. 1. 12:49
 36/50 A kérdező kommentje:
nekem nincs kedvem személyeskedni. ne haragudj...
2012. aug. 1. 13:16
 37/50 A kérdező kommentje:
#34: köszönöm!
2012. aug. 1. 13:17
 38/50 anonim ***** válasza:
miért nem keresgélsz társkeresőn? biztos van ott is olyan aki, gyerekkel keresne párt. az lehet normálisat keresne már csak a gyereke miatt is
2012. aug. 1. 13:37
 39/50 A kérdező kommentje:

nem akarok olyan párt, akinek már van gyereke. nem kihasználni szeretném magam, csak boldognak lenni. (ne azért legyen velem egy nő, mert segítek felnevelni a gyerekét, hanem magam miatt)

ráadásul egyetlen egy komoly kapcsolatom volt, ott éppen volt a nőnek gyereke. nagyon jól kijöttem a sráccal, de sajnos érezni lehetett hogy szamár vagyok.

ezért is írtam ki a kérdést.

2012. aug. 1. 13:42
 40/50 anonim ***** válasza:

nem, nem, nem.

társkeresőn ismerkedsz kedves vagy, de nem kötöd rögtön mindenki orrára, h gyerek nem akadály. majd ha jobban megismeritek egymást úgyis kiderül. mondjuk kis utalásokat tehetsz rá, h bíród a lurkókat, a tesód lányával is sokat játszottál amíg kicsi volt ...stb.

2012. aug. 1. 13:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!