Egy egyedülálló férfi örökbe fogadhat gyereket?
Csak azért kérdem, mert mindig is szerettem volna gyereket. (sajnos nem lehet, mert a nők nem ilyen férfira vágynak, mint én, de ez most nem ide tartozik)
És ez úgy érzem mind a kettőnknek jó lenne: a gyereknek azért mert nem árvaházban kéne felnőnie és lenne egy "apukája", nekem meg azért mert nevelhetnék egy gyereket, és amikor már öreg leszek legalább lesz majd, aki átjön hozzám beszélgetni, vagy csak felém néz, hogy élek-e még.
Még odébb lenne az örökbefogadás, csak puhatolózok.
Ha nem lehet, akkor nagyon elkeserednék, mert az egész további életemben is magányos leszek.
Mondd, te nem gyűlölöd véletlenül a nőket?
Minden hozzászólásod közelebb visz ehhez a meggyőződésemhez.
Mert, ha így van - szíved joga -, akkor ne csodálkozz, hogy nem találsz párt...
Miért tiltanám én meg??
Ilyet egy szóval nem mondtam.
(Bár egyre inkább kezdem a stílusod miatt érteni, hogy miért nincs párkapcsolatod, már ne is haragudj...)
nem akarok olyan párt, akinek már van gyereke. nem kihasználni szeretném magam, csak boldognak lenni. (ne azért legyen velem egy nő, mert segítek felnevelni a gyerekét, hanem magam miatt)
ráadásul egyetlen egy komoly kapcsolatom volt, ott éppen volt a nőnek gyereke. nagyon jól kijöttem a sráccal, de sajnos érezni lehetett hogy szamár vagyok.
ezért is írtam ki a kérdést.
nem, nem, nem.
társkeresőn ismerkedsz kedves vagy, de nem kötöd rögtön mindenki orrára, h gyerek nem akadály. majd ha jobban megismeritek egymást úgyis kiderül. mondjuk kis utalásokat tehetsz rá, h bíród a lurkókat, a tesód lányával is sokat játszottál amíg kicsi volt ...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!