Kinek van igaza?

Figyelt kérdés
A párom gyanús,hogy megcsalt.Mondta,hogy szerda éjszaka beszélgetett egy növel.Állítja,hogy csak ennyi volt.Benne volt a csaj száma a telefonba,akit fel is hívtam.A csaj állítja,hogy ö azt sem tudta,hogy páromnak gyereke van,meg menyasszonya.Szerinte a párom letagadott minket.
2012. júl. 27. 05:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%

Tegnap is tettél fel kérdést,mondjuk arra választ nem nagyon kaptál mert értelmezhetetlen volt.

Ülj le a pároddal és beszéljétek meg hogyan tovább.Itt hiába kérdezgeted hogy szerintünk megcsalt-e,te ismered a párod neked kell tudnod hazudik vagy sem.

2012. júl. 27. 08:04
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak megbántani, de ne legyél már ennyire ostoba!!

Csak beszélgettek mi? Akkor minek mentette el a számát? Azért, hogy néha felhívja és beszélgessenek egy jót? Az meg, hogy csak egy csók volt, annyira szánalmas. Most csak egy csók, holnap csak pipa, aztán...úgyis megbocsájtasz, nem számít. Az pedig, hogy letagadott simán titeket... szerinted akkor később mire számíthatsz? Rohadtul nem számítotok neki, és ami a legundorítóbb, hogy nem csak te, de a gyereketek sem :(

Szumma-szummaárum lehet, hogy most nem csalt meg, de tuti, hogy a következő alakalommal megteszi; az meg, hogy a hölgyemény mit mond, nem számít. Ő úgyis a saját érdekeit nézi, mivel nem az volt a telefon beszélgetésetek után a reakciója, hogy ez a hapsi mekkora sz@rházi, hanem megkérdezte, hogy akkor te most ugye elhagyod? Meg van róla is a véleményem :P

2012. júl. 27. 08:26
 13/17 anonim ***** válasza:

Sajnos,igaza lehet annak aki szerint a férjed ködösít.Nekem is csak egy csókot vallott be először a férjem, amikor rájöttem a dologra.Nem merte bevallani,csak nehezen,hogy lefeküdtek.

Viszont, amit leírtál, a nő is megéri a pénzét...Arra számít, hogy kirúgod a férjed.

Azért se tedd!!!

Beszéljétek meg, költözzetek külön pár napra,rágjátok át a dolgokat.

Pláne ha van közös gyereketek is.

Sajnos tapasztalatból írom, hogy némely nő mire képes,hogy megszerezze a férfit,aki lefeküdt vele.Terhességet hazudhat, kavarhat, hogy szétugrassa a párt.Pláne ha rájön,hogy mégse ő kell,hanem a régi...

Ezzel nem védeni akarom a férfiakat.

Lehet hogy mind a kettő hazudik.:(

2012. júl. 27. 09:01
 14/17 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok:A tegnapi kérdés hogy szólt pontosan?
2012. júl. 27. 09:30
 15/17 anonim ***** válasza:
"Csak egy csók volt."Miért az olyan természetes dolog?Ha nem is feküdtek le,akkor is csókolóztak,hazudoztak,hülyének néztek és egy,ilyen férfi nem változik.Hagyd ott!Ha most megbocsátasz vissza fog élni a helyzettel örökkön-örökké,mindig lesznek gyanús pontok,a félelmem,na most vajon igazat mond?A bizonytalanság veled lesz egy egész életen át.Nekem az jön le,hogy szinte még neki áll feljebb,egy szót nem ejtettél arról,hogy bocsánatot kért-e,vagy,hogy egyáltalán jóvá akarja-e tenni,a dolgokat.Mivel még ő vitatkozik,úgy otthagynám,mint macskát sz*rni,már bocsánat a kifejezésért.
2012. júl. 27. 09:34
 16/17 anonim ***** válasza:

A 7.hozzá szolo vagyok és a 8.hozzászolonak küldöm a válasz.

Szerinted milyen érzelmi szállak bontakozhatnak ki egy éjszaka, egy csók és beszélgetés közben? Véleményem szerint csak max szimpátia de nagyobb köttödés semi esetre sem.

Ilyen alapon a nö természetes,hogy saját magát védi és az igazat mondja mert ö is csalodott.

2012. júl. 27. 10:18
 17/17 anonim ***** válasza:
úgyis megbocsájtasz neki. minek írtad ki a kérdést egyáltalán?
2012. júl. 27. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!