Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek igaza lehet?

Szerintetek igaza lehet?

Figyelt kérdés
A férjem szerint nem tudok szeretni és nem vagyok szerény sem. De ö nem halgat meg ha bajom van,hisztis vagyok ha sírok,ha meg akar ölelni kényes vagyok vagy el lök magátol ,hogy miért màszok rá,de ha neki kedve van bármihez nekem mindig kedvem kell,hogy legyen.vagy ha a kislànyainkat meg ölelgetem akkor én már jobban szeret ölet . De ha ö nem enged közel miért engem bánt és ha szeretetre vágyik miért tol el engem aztán pandukodik ,hogy szép vagyok,de belül rothadt :(

2012. júl. 22. 15:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Azt hittem, hogy tini korban vagytok, de ha két gyermeketek is van, akkor mire ez a huzakodás kettőtök között? Az éretlenek szoktak úgy viselkedni, ha menekül, futok utána, ha jön felém, futok előle. Miért teszitek nehezebbé az életeteket ilyen fáziskésésekkel? Jobb lenne megbeszélni a dolgokat, s akkor a miértekre is választ kapnál.
2012. júl. 22. 15:20
 2/13 anonim ***** válasza:
Ellök magától? Szerintem gondold át nyugodtan, de alaposan, hogy miről is szól ez a kapcsolat, létezik-e még egyáltalán. Mennyit veszítesz, ha szép, aprólékosan darabokra törik a maradék önbecsülésedet és milyen példát mutatsz ezzel a lányaidnak.
2012. júl. 22. 15:21
 3/13 A kérdező kommentje:
Nekem is ez lenne a célom ,de ő mindig ki tér a vàlasz alól vagy azt mondja zaklatom
2012. júl. 22. 15:25
 4/13 A kérdező kommentje:
Kedves második pontosan ezt mondtam neki én is,de szerinte csak sajnáltatni tudom magam és legyek nö és ne a rosszabik ha nem szerény és alàzatos ezt arra érti, ha ö meg bánt az nekem ne fájón.
2012. júl. 22. 15:30
 5/13 anonim ***** válasza:
Kettes vagyok. Próbáltam rá utalni, de akkor inkább kimondom kereken: a férjednek nem feleség kell, hanem szakácsnő, házvezetőnő és ha kell prosti. Azt gondold át, hogy ezeket a szerepeket te fel akarod/tudod-e vállalni. Mert ez változni szerintem nem fog, sőt talán romlik is.
2012. júl. 22. 15:32
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem szeret már vajon?
2012. júl. 22. 15:33
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerinted így bánunk azzal, akit szeretünk?!
2012. júl. 22. 15:38
 8/13 A kérdező kommentje:
Úgy szeretnék vele beszélgetni,hogy meg értsen,hogy szeretem öt és hogy neki is változtatni kéne és hogy én is szeretném ha szeretet kapnék a folytonos meg alázos helyezés lehet akkor én is tudnék vidám lenni.
2012. júl. 22. 15:41
 9/13 anonim ***** válasza:

Teljesen egyet értek a kettes-ötös véleménnyel. olyan szinten sikerült már manipulálnia, hogy már azokat a hibákat is keresed magadban, amik ott sincsenek, csak ő beszéli be neked. Tudod, hogy ez egyébként már kimeríti a lelki bántalmazás kategóriáját. Sajnos az esetek nagy többségében ezt a testi bántalmazás követi. De szívből kívánom, hogy te ne járj így, már a kislányaid miatt sem.

Én viszont a helyedben elválnék.

2012. júl. 22. 15:42
 10/13 A kérdező kommentje:
15:38 szerinte ő imád enge csak én nem becsülöm öt meg.
2012. júl. 22. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!