Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek igaza lehet?

Szerintetek igaza lehet?

Figyelt kérdés
A férjem szerint nem tudok szeretni és nem vagyok szerény sem. De ö nem halgat meg ha bajom van,hisztis vagyok ha sírok,ha meg akar ölelni kényes vagyok vagy el lök magátol ,hogy miért màszok rá,de ha neki kedve van bármihez nekem mindig kedvem kell,hogy legyen.vagy ha a kislànyainkat meg ölelgetem akkor én már jobban szeret ölet . De ha ö nem enged közel miért engem bánt és ha szeretetre vágyik miért tol el engem aztán pandukodik ,hogy szép vagyok,de belül rothadt :(

2012. júl. 22. 15:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Akkor, már ne is haragudj, de a férjed szociopata. Szerinted az normális, ha nála az a szeretet jele, hogy folyamatosan megaláz, hogy lábtörlőnek használ, hogy ellök magától illetve, hogy a saját gyerekeire féltékeny?! Ez beteges. De egyben igaza van: nem érdemled meg, sokkal jobbat érdemelsz!
2012. júl. 22. 15:48
 12/13 A kérdező kommentje:
Emlitetem neki a válást,de ö nem akar mert nagyon szeret engem és csodálTos nö vagyok csak buta és úgy se kelendő senkinek föleg ket gyerekeken és , Ugyis csak vissza sirnàm
2012. júl. 22. 15:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Ejj, de kedves hímegyed. Azonnal hagyd ott..ha szeretne szerinted így bánna veled? Meg ilyeneket mondana, hogy buta vagy és a saját vérére (lányaira) féltékenykedne? Ugyan kérlek..kár volt összeállnod vele..Hidd el, nem fogod soká bírni é a lányaitok is érezni fogják a belső viszályt. Inkább apa nélkül neveld őket, mintsem egy ilyen pcsfejjel!
2012. júl. 22. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!