Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy képes egy nő így viselkedni?

Hogy képes egy nő így viselkedni?

Figyelt kérdés

A lényeg hogy van egy társaság ami időnként összejár.Van egy páros benne,ami hát...finoman fogalmazva megadja a témát az unalmasabb napokra.

A csajt ismerjük régóta,az előző pasijával járt közénk.Hát az a kapcsolat is borzalmas volt,de ez a mostani...

A csajról és a régi kapcsolatáról nagy vonalakban:Nem takarít,nem főz,azt hiszi bőgéssel bármit elér,besavanyodott.Kihisztizett egy eljegyzést,ami nem jött össze,a pasi előtte dobta ki nem sokkal.Ha nem dobja akkor kihisztizett volna egy gyereket is....

A szakítás után az első pasival összejött aki szépen rámosolygott,pár hónap után eljegyzés.

Mindenki értetlenül állt a dolog előtt.Nem tudom,de én ha együtt vagyok évekig valakivel,szeretem,tőle akarok gyereket,akkor nem fogom szakítás után más pasival eljegyeztetni magam pár hónapos kapcsolatban.(képzeletes elegyeztetni,mert a pasi se egy észlény,sanszos hogy így akarta magához édesgetni a volt pasitól és vannak húzásai is ami nem arról árulkodik hogy épp elméjű lenne).

Ezek mellett még van sok dolog,többek közt sose fogják meg egymás kezét,a pasi nem támogatja egyáltalán stb stb.

Szóval a társaságnak és a közösségi oldalnak köszönhetően a fejlemények azok hogy a csajszi jár egy más dimenzióban ahol menyasszonyi ruhák,torták és hasonló kellékek vannak,a pasi meg leragadt a haverozok,bulizok "el vagyok" szinten.közösségi oldalon sincs se egy vissza komment,vagy egy sima like,semmi.

Még mielőtt félre értené bárki,ez az egész társaságnak feltűnt,és már fontolgatjuk hogy a csajnak megemlítjük a dolgot,de mégis hogy?Na meg ugyan semmi közünk hozzá hogy ő milyen álom világba ringatja magát.Csak hát mégis gáz ezt így végig nézni.

Mintha azért csinálná mert más is azt csinálja.Többünknek már férje,gyereke van,vagy épp készülőben van,vagy az egyik,vagy a másik.És mintha ennek hatására elő akarná adni hogy ám ő sincs lemaradva.

De így?Hogy annyira látszik hogy abszolút nem egy síkon mozognak.Totál erőltetett az egész.

Teljesen ki vagyunk akadva,hogy képes így leégetni magát.Ha tehetjük nem is igazán hívjuk őket,de néha mikor jönnek,hát nem megyünk haza leesett áll nélkül.

Egyszerűen nem értem hogy égetheti így magát egy nő.Már maga a kapcsolat egy vicc az elejétől fogva.De hagy ne menjen bele ennél jobban.

A kérdésem:

Hogy viselkedhet így egy nő?Valami gyermekkori frusztráció miatti megfelelési vágy?Vagy önbizalom hiány?Vagy hogy élhet valaki ennyire álomvilágban?

Majd 2 gyerek és 10 éves házasság után felébred hogy hoppá,elb*sztam az életem?Vagy nem értem.

Volt valakinek ilyen ismerőse?Mi lett vele észhez tért vagy elnyelte a saját kis világa?

2012. júl. 26. 23:12
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
53%
neked az a bajod kérdező,hogy nem te vagy a középpontban, nem veled foglalkozik mindenki. menjél szépen takarítani és ne itt lógj,mint a válaszolók:)
2012. júl. 27. 10:54
 22/30 anonim ***** válasza:
27%

kérdező, ne törődj a többi válaszolóval...

2 értelmes választ kaptál (9es vagyok, meg az előző oldalon 23L) többre itt ne számíts...

azért remélem sikerül valahogy segítened a csajnak. ha mást nem, próbálj a pasijával beszélni... bár ha ő meg emiatt 'döbben rá', hogy ez nem jó, és szakít a lánnyal akkor a 'ti hibátok lesz' :/ nehéz helyzet

2012. júl. 27. 12:06
 23/30 anonim ***** válasza:
53%
Nincs jobb dolgod kérdező,min hogy lesd mások párkapcsolatát,és kövesd a facebookon minden lépését?!Ha ennyire zavar téged beszélgess el vele,de ne a háta mögött dumáld ki és csekkold az adatlapját!!Olyan vagy mint egy öregasszony akinek nincs jobb időtöltése.
2012. júl. 27. 12:53
 24/30 anonim ***** válasza:
53%
Nem vagy komplett teljesen.
2012. júl. 27. 13:18
 25/30 anonim ***** válasza:
70%

Kérdésedben szinte benne van a válasz, ami elég egyértelmű: többőtöknek már férje, gyereke van, vagy arra készül, csak ő lóg ki a sorból. Ráadásul még ki is beszélitek, rossz véleményetek van róla a viselkedése miatt, van hogy el se hívjátok. Ne hogy azt hidd, hogy ő ezt nem érzi, érzékeli még akkor is, ha soha senki nem szólt róla, hogy mi megy a háta mögött. Amúgy is meg akar felelni a ti általános összképeteknek, hiszen szinte minden ember arra törekszik, hogy olyan legyen mint a többiek, mert aki kicsit is más azt kiközösítik. Ezért kepeszt annyira, hogy meg legyen a férj meg a gyerek, mint nektek többieknek. Az meg hogy érzi, lenézitek emiatt csak még kétségbeesettebbé teszi a próbálkozásait, talán ezért nem vesz tudomást a vőlegénye közömbösségéről.

Szerintem a megoldás az lenne, ha elfogadnátok olyannak amilyen és akkor nem égetné magát, hogy olyan legyen mint ti. Persze a leírásod alapján a tiétek nem egy ilyen elfogadós társaság. Szóval jobb lenne neki, ha nem járna el veletek sehová.

Vagy ha van benned egy kis jóérzés, találkozz vele négyszemközt és mondd el a véleményed a kapcsolatáról, illetve hogy szerinted miért ciki a viselkedése. Nem szép dolog a háta mögött, főleg nyilvánosan kibeszélni valakit.

Még 1 dolog: abban igazad van, hogy ez egy olyan oldal, ahol anonim módon beszélhetsz ki másokat/dolgokat magadból. Viszont Te most azért kaptál ennyi negatív kritikát, mert másokkal ellentétben, téged az a lány akit kibeszélsz nem bántott meg semmivel, nem vétett ellened, te mégis nyilvánosságra hozod, hogy szerinted ő milyen égő....Ami felveti a kérdést, hogy neked milyen problémád van, hogy szükségét érezted ennek a kérdés kiírásnak?

2012. júl. 27. 17:55
 26/30 anonim ***** válasza:
51%

Utolsó válaszadónál a pont,ott a pont,b+!!!!!!!:D

Abszolút jól látja és tényleg az lehet amit a válaszának első részében fogalmazott meg,hogy próbál felzárkózni hozzátok(kérdező),és ezért a nagy kapkodás,hogy Ő se lógjon ki a sorból!!Jól felismerted utolsó..,hogy a kérdezőnek ez nem esett le,sőt a baráti körből senkinek.... Szép kis "barátok"!!

2012. júl. 27. 19:55
 27/30 anonim ***** válasza:
40%
Hát te Kérdező meg a kis haveri köröd igazán jó barátok lehettek. Nem elég, hogy ez a szerencsétlen lány kényszer alatt érzi magát, hogy olyan legyen mint ti, mivel így gondolom kiközösítve érzi magát, de amikor igyekszik, hogy felzárkózzon, még azért is lenézitek meg szánalmasnak tartjátok. Az ilyen haveroktól mentsen meg minden embert az Isten.
2012. júl. 27. 20:04
 28/30 A kérdező kommentje:

Óóó látom olyan felesleges volt a kérdésem.

Nem baj legalább dobtam egy újabb csontot amit rághattatok és oszthattátok az észt pont ezen az oldalon,ahol anonim mindenki mélyen erkölcsös.Ígérem megtérek. :)

Aki értelmes választ adott annak köszönöm.

További szép estét mindenkinek.

2012. júl. 27. 22:20
 29/30 anonim ***** válasza:
A kérdésedben szereplő nővel baráti vagy haveri szinten vagy?
2012. júl. 28. 18:35
 30/30 anonim ***** válasza:

Na mi van, kicsi felhő takarja el a napocskát a lila akác közben?

Isten óvjon az ilyen "barátoktól", mint amilyen te is vagy!

Mit dumálsz bele mások életébe? Tetszik a palija, ugye?;)

2013. máj. 10. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!