Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy képes egy nő így viselkedni?

Hogy képes egy nő így viselkedni?

Figyelt kérdés

A lényeg hogy van egy társaság ami időnként összejár.Van egy páros benne,ami hát...finoman fogalmazva megadja a témát az unalmasabb napokra.

A csajt ismerjük régóta,az előző pasijával járt közénk.Hát az a kapcsolat is borzalmas volt,de ez a mostani...

A csajról és a régi kapcsolatáról nagy vonalakban:Nem takarít,nem főz,azt hiszi bőgéssel bármit elér,besavanyodott.Kihisztizett egy eljegyzést,ami nem jött össze,a pasi előtte dobta ki nem sokkal.Ha nem dobja akkor kihisztizett volna egy gyereket is....

A szakítás után az első pasival összejött aki szépen rámosolygott,pár hónap után eljegyzés.

Mindenki értetlenül állt a dolog előtt.Nem tudom,de én ha együtt vagyok évekig valakivel,szeretem,tőle akarok gyereket,akkor nem fogom szakítás után más pasival eljegyeztetni magam pár hónapos kapcsolatban.(képzeletes elegyeztetni,mert a pasi se egy észlény,sanszos hogy így akarta magához édesgetni a volt pasitól és vannak húzásai is ami nem arról árulkodik hogy épp elméjű lenne).

Ezek mellett még van sok dolog,többek közt sose fogják meg egymás kezét,a pasi nem támogatja egyáltalán stb stb.

Szóval a társaságnak és a közösségi oldalnak köszönhetően a fejlemények azok hogy a csajszi jár egy más dimenzióban ahol menyasszonyi ruhák,torták és hasonló kellékek vannak,a pasi meg leragadt a haverozok,bulizok "el vagyok" szinten.közösségi oldalon sincs se egy vissza komment,vagy egy sima like,semmi.

Még mielőtt félre értené bárki,ez az egész társaságnak feltűnt,és már fontolgatjuk hogy a csajnak megemlítjük a dolgot,de mégis hogy?Na meg ugyan semmi közünk hozzá hogy ő milyen álom világba ringatja magát.Csak hát mégis gáz ezt így végig nézni.

Mintha azért csinálná mert más is azt csinálja.Többünknek már férje,gyereke van,vagy épp készülőben van,vagy az egyik,vagy a másik.És mintha ennek hatására elő akarná adni hogy ám ő sincs lemaradva.

De így?Hogy annyira látszik hogy abszolút nem egy síkon mozognak.Totál erőltetett az egész.

Teljesen ki vagyunk akadva,hogy képes így leégetni magát.Ha tehetjük nem is igazán hívjuk őket,de néha mikor jönnek,hát nem megyünk haza leesett áll nélkül.

Egyszerűen nem értem hogy égetheti így magát egy nő.Már maga a kapcsolat egy vicc az elejétől fogva.De hagy ne menjen bele ennél jobban.

A kérdésem:

Hogy viselkedhet így egy nő?Valami gyermekkori frusztráció miatti megfelelési vágy?Vagy önbizalom hiány?Vagy hogy élhet valaki ennyire álomvilágban?

Majd 2 gyerek és 10 éves házasság után felébred hogy hoppá,elb*sztam az életem?Vagy nem értem.

Volt valakinek ilyen ismerőse?Mi lett vele észhez tért vagy elnyelte a saját kis világa?

2012. júl. 26. 23:12
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
74%
Faszán kibeszélitek a háta mögött...,ahhoz képest,hogy régóta ismered/ismeritek és egy a baráti társaság.Mi a jó büdös francért nem a szemébe mondjátok?????Valaki csak észhez tudná téríteni.. Ne akarjátok mindenáron megváltoztatni az életét,csak mondjátok el a gondoltaitokat és kérdéseiteket ezzel kapcsolatban és talán jobb irányba terelődnek a dolgok.De ez,hogy kidumáljátok a háta mögött feszt..
2012. júl. 27. 00:10
 12/30 anonim ***** válasza:
76%

amúgy szerintem ott kezdődik a kibeszélés, ha valakiről mondasz valamit amit NEM mondasz a szemébe előtte/utána...

leírta a kérdező, hogy neki is célozgattak már, stb de nem veszi a lapot, ezek után nyugodtan meg lehet ezt beszélni.

persze ha nem akarnának segíteni csak fikáznák, az már más téma lenne...

és különben is, az szólja le a kérdezőt aki még SOHA nem beszélt ki senkit a háta mögött....

2012. júl. 27. 00:16
 13/30 anonim ***** válasza:
67%

nem takarít nem főz..

ugyan kérlek, ez a legnagyobb bajod? nem kötelessége senkinek.

te csak irigy vagy,hogy teljesen megfelelsz a társadalmi elvárásoknak a nő meg úgy él ahogy akar. semmi jogod kibeszélni és ítélkezni felette, szerintem semmivel nem vagy jobb. menj takarítani, ne netezz :))

2012. júl. 27. 00:26
 14/30 anonim ***** válasza:
72%

utolsó:

érdekes, te mondod, hogy ne ítélkezzen... ehhez képest.. szerintem olvasd vissza a kommented :)

2012. júl. 27. 00:29
 15/30 anonim ***** válasza:
73%

Gratulálok, Kérdező! Sikerült magadat nevetségessé és visszataszítóvá tenned úgy, hogy 30 sorban fröcsögsz egy másik lányra. Iszonyatosan gyerekes vagy, hogy ilyen pitiáner, kicsinyeskedő módon leszólod ezt a lányt. Nem elég, hogy neked minden sínen van? Miért kell mást fikázni?

Másrészt tényleg ennyire unalmas az életed, hogy azt nézegeted, hogy valami csaj haverod ír-e a pasijának like-ot vagy kommentet?!

Ha ennyire tökéletes ott mindegyikőtök élete, akkor azzal foglalkozzatok, ne azzal, hogy egy másik ember saját életét szóljátok le a háta mögött, mert ez rátok nézve nevetséges és szánalmas, nem a lányra nézve.

2012. júl. 27. 00:30
 16/30 anonim ***** válasza:
50%

ez a csaj lehet, hogy nektek akar megfelelni, de szegény még azt sem nézte meg, hogy kit idealizál.

Nem vagyok elájulva tőled.

inkább ne legyen egy barátom se, minthogy ilyenek ....

2012. júl. 27. 00:50
 17/30 anonim ***** válasza:
50%

Tényleg ennyire ráérsz és nincs gondod, hogy ilyen f...ságokkal foglalkozol?

Hát neked mi közöd az életéhez?

Nincs problémád?

Nézzél már magadba!

2012. júl. 27. 07:45
 18/30 A kérdező kommentje:

Óóóó jönnek sorra a nagy erkölcsös kommentek.Jaj hát nagyon meg vagyok hatva.

Ti pont hogy ezen az oldalon lógtok és ugyan úgy ítélkeztek más felett.Akkor hogy mertek rám róni bármit is?

Kicsit gondolkozzatok már el hogy itt a legtöbb ember olyan "bajait" irkálja ki ami csak épp eszébe jut.Pont itt osztjátok az észt,ahol mindenki a másikat beszéli ki vagy így vagy úgy?Hát nevetséges. :D

Az én életem se tökéletes,és nem napi szinten ezzel foglalkozunk.Néha össze ülünk és azzal a pár alkalommal is feltűnik mindenkinek a dolog.Évek óta ismerjük egymást,hát mekkora szemét vagyok hogy most eljutottam oda ki merek írni egy kérdést erről.Biztosan a pokolra jutok ezért. :)

A célozgatáson kívül nem hiszem hogy a mi dolgunk kiborítani a bilit.Mivel lennék jobb ha az orra alá dörgölném hogy az élete egy nagy álomvilág?

Igen,biztosan irigy vagyok arra ahogyan él.Én is szeretném ha seggel fordulnának ki a lakásunkból,és a férjem arra panaszkodna hogy neki többet kell főnie mint nekem.

Igen,azt hiszem ez minden álmom.

Tényleg,aki nem bír egy normális választ adni a KÉRDÉSEMRE az ne válaszoljon.Nem vagyok kíváncsi az anonim észosztókra.Majd én eldöntöm hogy kit beszélek ki és mikor.A lényeg a kérdésemben azt hiszem nem én vagyok,de megígérem,majd szólok ha esetleg arra vagyok kíváncsi hogy ti egy pár soros kérdésben milyennek láttok,ami nem is rólam szól!

2012. júl. 27. 08:12
 19/30 anonim ***** válasza:
49%

micsoda álszenteskedés van itt:D....istenem:D:D:D:D mókásak vagytok válaszolók...ez egy anonim oldal, nyugodtan bevallhatjátok, hogy igenis ti is kibeszélitek a párotokkal az x barátot...és elmondjátok egymásnak a véleményeteket...bár ez nem feltétlenül kibeszélés de mindegy...okoskodjatok csak:)

kérdező! én megmondanám neki finoman, illetve előtte kérdezgetném, hogy ő hogy látja a dolgokat..persze sok függ attól, hogy mennyire vagytok jóban, mennyire közeli a kapcsolatotok..mert attól, hogy baráti társaság, nem biztos, hogy olyan közeli a viszony...én annak a marék legjobb barátomnak simán elmondom, ha szerintem nem úgy van, ahogy ők azt képzelik...ezt ők elfogadják én meg elfogadom, hogy ők igy képzelik és kész...meghallgatnak és vagy elgondolkodnak rajta vagy nem...ki hogy látja és kész...ez fordítva is igy van...ha szerintük vmit hülyén csinálok, ők is elmondják nekem...viszont más baráti társaságban lévő embereknek nem biztos hogy közölnék bármit is...max egy két célzás erejéig...de h a párommal elmondanánk egymásnak a véleményünket az biztos...sokszor elő is fordul...ott a pasi, aki szerintem csak jódolgában van a csajjal, csaj álomvilágban úgyszintén...mégse közlöm vele, hogy héééé szerintem igy is ugy van...az ö dolga...és nem áll olyan közel hozzám...de a páromnak elmondtam a véleményemet...

23L

2012. júl. 27. 09:26
 20/30 anonim ***** válasza:
53%
Az utolsó értetlennek: Igen, másoknál is nyilván szóba kerülnek a barátok, DE nem idegeneknek fröcsögünk egy oldalas irományban az úgy nevezett "barátunkról", agyon fikázva azt, ahogy ő él! És mindemellett nem bizonygatjuk, hogy bezzeg a mi párkapcsolatunk és életünk mennyire tökéletes, miközben mások facebookját meg párkapcsolatait lessük! Ez nevetséges az itt lévő embereknek, nem az, hogy egy társaság beszél annak egyik tagjáról.
2012. júl. 27. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!