Hát ez egy olyan nagyon "vicces" mondás volt, kedves 10-es, hogy bruhahaha... ((((
2012. júl. 26. 15:55
12/20 anonim válasza:
Nem akarnám a gyerekeimet az apjukon kívül senkivel közösen, falkában nevelni. Az nem nevelés, hanem sz.nak a fejükre, lefoglalják egymást és nem anyukának kell velük foglalkozni.
Szóval nem, nem élnék poligám családban, sem mint feleség, sem mint gyerek.
2012. júl. 26. 16:01
13/20 anonim válasza:
#12: Attól, hogy neked nem jön be (nekem sem jön be), még nagyon sok helyen sok embernek bevált. Nem abnormális, csak számunkra szokatlan.
2012. júl. 26. 16:43
14/20 anonim válasza:
13, nem írtam, hogy abnormális, azt írtam, én nem szeretnék így élni.
2012. júl. 26. 17:05
15/20 anonim válasza:
Nem, nem élnék. Nem is tartom normálisnak. Egy párkapcsolat, ahol szeretik, tisztelik egymást nekem 2 emberről szól, nem 5-ről, 6-ról.
Ez nem szerelem. A pasinak jó, hogy van mindig valaki, akivel lefeküdhet. Nőként, én ezt megalázónak érezném.
Az, meg hogy milyen jó, hogy soha sincsenek egyedül.....szerintem frusztráló lenne, én néha szeretek egyedül lenni.
2012. júl. 26. 17:54
16/20 anonim válasza:
Én nem, és sokkal jobban tetszene, ha nem lenne benne a vallási elem, és ha bármilyen felállásban lehetne, nemcsak úgy, hogy egy faszi húzogat több nőt, hanem bármi. Mondjuk 3 pasi, 2 nő vagy 5 pasi, 6 nő.
2012. júl. 26. 17:55
17/20 anonim válasza:
Én is tettem már fel hasonló kérdést. Én élnék igen.
2012. júl. 26. 18:28
18/20 anonim válasza:
Nem élnék, mert ütközik az értékrendemmel.
2012. júl. 27. 07:59
19/20 anonim válasza:
#10 Így bizony, legalábbis a hozzád hasonló primitív emberek igen, aki pedig nálad kicsit is értelmesebb, vagy netán a tanulmányai során felmerül, az pedig kommunának.
De hogy a poligám családra visszatérjek: nem, még csak próba szintjén sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!