Mit gondolnátok ha a párotok ezt mondaná?
Hazaérve az esti sörözésből:
- Volt ott egy csaj, úgy itta a bort mint a vizet, undorító volt!
- Dehát szivem szilveszterkor mi is úgy ittuk.
- Téged is undorítónak találtalak akkor.
ÁÁÁ "nem illik ilyet mondani egy nőnek" ha sértve érezzük magunkat már nők vagyunk??? :) Akkor már oda a fene nagy emancipáció? Csak a házimunka terén vagyunk egyenrangúak?
Nem hazudott, őszinte volt. Tudom, hogy fáj a dolog odabent. De gondolkozz el azon, hogy rá haragszol, vagy magad szégyelled?
Ne foglalkozz vele! Ne bántson. Akadnak ilyen bakik az életben.
Utolsó vagyok!!!
Senki nem mondta, hogy nincs! Nem bántottalak azért mert ittál. Tele tettem :) jellel a kommentemet. Próbáltalak arra vezetni, hogy próbálj túl lépni a sértettségeden, és fogadd el párod őszinteségét. Szerintem ha ennyire bánt a dolog ezentúl egy félpohárka se fog jól esni. Egyenrangú félként kezelt a párod, nem szépített a dolgokon. Erre akartam célozni.
Szerintem bunko volt a parod. Mar bocs.
A bort mint a vizet? Na bumm es akkor mar alkoholistanak szamit az ilyen ember? A parod meg nagyon keveset latott, en sajnos ismerek olyan nöket akik a 75 fokos nyers hazipaleszt isszak egyetlen fintor nelkül mint a vizet. Azutan meg kiröhögik a velük ivo ferfiakat hogy mennyire berugtak. Na ahoz mit szolna?
Szerintem az hogy ki hogyan iszik az tökmindegy, mindaddig amig tud viselkedni es eszreveszi magat. Mert anno diszkoban is sok olyan cssajt lattam aki a mosdo padlojan aludt. Vagy akit ugy kellet vinni(huzni) levegözni, mert szinte eszmeletlen volt, közben meg kiesett a melle a felsöjeböl.
Nem kerdezted meg töle, hogy akkor, szilveszterkor miert nem szolt rad hogy a kevesebb több? Vagj neki vissza valami hasonloval. Pl.:Te meg akkor es akkor voltal undorito. De en nem vagyok bunko. Hagy tudja milyen erzes.
Mert oke hogy valaki öszinte. De nem mindegy hogy mikor es hogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!