Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok, ha az ismerkedéskor ezt mondaná el a férfi?
Megismerkedtem egy férfival. 34 éves, egyedülálló,nem volt soha házas még.
Kezdünk jóban lenni, de nekem kicsit furi, hogy elmondta, hogy 24 évesen vesztette el a szűzességét az első szerelmével egy 15 éves diákjával. Tanár emberről van szó.
Kicsit ledöbbentem. Felnőtt ember egy gyerekkel?
24 évesen vesztette el a szűzességét(hmm..) az első szerelmével (hmmmmm!) egy 15 éves (!!!!!???) diákjával (????????????????!!!).
Hátööö... Mindenképp kirúghatnák ezért, szóval ööö aaa ...hm.. hát érdekes. Eléggé valóban.
7 évig volt a lány a párja. Iskolát váltott miatta.
Szerintetek is futás? :( Jajjj.
Wow, hát, én nem biztos, h (pontosabban biztos, h nem)erőltetném ezt a kapcsolatot....
Hogy 24 évesen vesztette el a szüzességét önmagában még nem gáz, bár ez sem mindennapos. Hogy ez 15 éves lánnyal, ez már beteg, de önmagában talán még a megbocsátható kategória. De ba.szki, a diákja volt!
jól kifogtad:D
és Te ehhez képest hány éves vagy?fiatalabb vagy nála?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!