Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyák! Mennyit dolgoztok egy nap?

Anyák! Mennyit dolgoztok egy nap?

Figyelt kérdés

Hány órát, illetve egy héten hányszor.

Csak azért kérdezem, mert a férjem mindig panaszkodik, hogy ő mennyit dolgozik, én meg napi 8 órát. (hétköznap)

2012. júl. 22. 09:14
 1/10 A kérdező kommentje:
Persze amint hazaérek, vár a sok házimunka, de persze én csak egész nap fekszek... (ezt a férjem mondja mindig, mikor fáradt)
2012. júl. 22. 09:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
8,5-10 órát, heti 5 nap
2012. júl. 22. 09:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
általában hajnalban elmegy kb 5-6 körül és van hogy csak este 10-11 fele jön haza. ez megy hétköznap. hétvégén meg van hogy csak pár órát, de sokszor megy rokonoknak segíteni, meg vidékre a nyaralóba gazalni.
2012. júl. 22. 09:32
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Munkahelyen 6 órát, utána jön a házimunka, a gyerkőc és még van 2 webáruházunk, ami 90%-ban az enyém, tehát fotózások, termékfeltöltések, csomagolás, számlázás, levelek megírása stb. Tehát gyakorlatilag mindezt figyelembevéve reggel elkezdem a melót és este abbahagyom. Persze vannak olyan napok, amikor kicsit lazább (nincs mondjuk sok csomagolni való), de a nagy átlag az egész nap. A férjemnek eszébe sem jutna azt mondani, hogy lógatom a lábam és döglök. A férjeddel problémák vannak.
2012. júl. 22. 10:01
 5/10 anonim ***** válasza:
82%

Én a helyedben megmondanám a férjemnek, hogy csak egy napig tessék helyetted elvégezni a házimunkát, a gyerekek ellátását, 8 óra munka után. Aztán majd utána magyarázzon.

Egy anya és háziasszony 24 órás munkában van mind a 7 nap.

2012. júl. 22. 10:38
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Az én anyukám hivatalosan napi 8 órát dolgozik, de szinte mindig túlóráznak, csak nem fizetik ki nekik, elég sz*r helyzet. Van, amikor 10-11 órát is dolgozik naponta. Egyébként egy héten 5 vagy 6 napot dolgozik.

Annyiból szerencséje van, hogy nincs kistesó, én és nővérem pedig már elég nagyok vagyunk ahhoz, hogy besegítsünk itthon.

17/L

2012. júl. 22. 10:44
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy 8 éves és egy 4 éves lányom van+36 hetes kismama vagyok.Fél 9-től dolgozom 3-ig dolgozom mindennap.+a házimunka,de azt vagy kora reggel,vagy késő este csinálom,mikor a lányok alszanak.Így a délutánt teljes egészében együtt töltjük.Jövőhéten már nem dolgozom.
2012. júl. 22. 10:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám hétköznap hajnal 5től délután 3ig. Hétvégén pedig hajnal 4től du. 10-ig.
2012. júl. 22. 12:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Napi negy orat. Dolgoznek tobbet, de ertelme nincs.

Kulfoldon elunk, a gyerekeket fel kilencre kell bevinnem oviba, harom-fel negy korul ott kell lennem ertuk. Kozben van a munkam plusz egy-egy ora utazas es bevasarlas.

A ferjem sem vinni, sem hozni nem tudja oket, mert reggel fel nyolckor megy, este nyolcra er haza.

Nagyszulo, egyeb csaladi segiseg nincs, bebiszittert meg emiatt nem akarunk fizetni, akkor a fizum kulonbozetet neki adnam at es meg nem is en lennek a gyerekekkel.

Szoval marad ez igy, amig nem kozlekedhetnek onalloan.

De meg en sem szoktam igy lustizni egy percet sem, reggel fel hettol talpon vagyok, hogy mindenki normalisan, tele gyomorral es tiszta ruhaban, idoben induljon el itthonrol es este nyolcig en sem allok meg, mert fozni is kell, takaritani, gyerekekkel is foglalkozom boven, furdetes, stb.

Szoval osszessegeben akkor indul a napom, mint a munkahelyen sokat dolgozi ferjemnek es az en fenekem sem er le hamarabb a kanaper estenkent, mint az ove.

A napom pihenos idoszaka pont az a negy ora munkahelyen, mert akkor legalabb pont a munkamra kell koncentralnom es nem egyszerre tiz fele.

2012. júl. 22. 15:00
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
én nem dolgozom,itthon vagyok terhesen,2 nagy oviban, "csak" háztartást vezetek,mégsem mondja soha a férjem h bezzeg ő.. nem tisztel a párod és/vagy fogalma sincs róla mit jelent gyereket nevelni,háztartást ellátni. egyszer lépj lée 1-2 napra,és hadd boldoguljon meló után hozza el a gyerekeket,mosson,főzzön,stb
2012. júl. 23. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!