Anyák! Mennyit dolgoztok egy nap?
Hány órát, illetve egy héten hányszor.
Csak azért kérdezem, mert a férjem mindig panaszkodik, hogy ő mennyit dolgozik, én meg napi 8 órát. (hétköznap)
Én a helyedben megmondanám a férjemnek, hogy csak egy napig tessék helyetted elvégezni a házimunkát, a gyerekek ellátását, 8 óra munka után. Aztán majd utána magyarázzon.
Egy anya és háziasszony 24 órás munkában van mind a 7 nap.
Az én anyukám hivatalosan napi 8 órát dolgozik, de szinte mindig túlóráznak, csak nem fizetik ki nekik, elég sz*r helyzet. Van, amikor 10-11 órát is dolgozik naponta. Egyébként egy héten 5 vagy 6 napot dolgozik.
Annyiból szerencséje van, hogy nincs kistesó, én és nővérem pedig már elég nagyok vagyunk ahhoz, hogy besegítsünk itthon.
17/L
Napi negy orat. Dolgoznek tobbet, de ertelme nincs.
Kulfoldon elunk, a gyerekeket fel kilencre kell bevinnem oviba, harom-fel negy korul ott kell lennem ertuk. Kozben van a munkam plusz egy-egy ora utazas es bevasarlas.
A ferjem sem vinni, sem hozni nem tudja oket, mert reggel fel nyolckor megy, este nyolcra er haza.
Nagyszulo, egyeb csaladi segiseg nincs, bebiszittert meg emiatt nem akarunk fizetni, akkor a fizum kulonbozetet neki adnam at es meg nem is en lennek a gyerekekkel.
Szoval marad ez igy, amig nem kozlekedhetnek onalloan.
De meg en sem szoktam igy lustizni egy percet sem, reggel fel hettol talpon vagyok, hogy mindenki normalisan, tele gyomorral es tiszta ruhaban, idoben induljon el itthonrol es este nyolcig en sem allok meg, mert fozni is kell, takaritani, gyerekekkel is foglalkozom boven, furdetes, stb.
Szoval osszessegeben akkor indul a napom, mint a munkahelyen sokat dolgozi ferjemnek es az en fenekem sem er le hamarabb a kanaper estenkent, mint az ove.
A napom pihenos idoszaka pont az a negy ora munkahelyen, mert akkor legalabb pont a munkamra kell koncentralnom es nem egyszerre tiz fele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!