Az anyám elvitte a laptomomat, most mit tegyek?
Este 11kor NYÁRI SZÜNETBEN(ismétlem NYÁRI SZÜNETBEN) CoD4-eztem, anyám rajtakapott és elvitte a gépem. Én egy tiszta kocka vagyok, a gépem nélkül nem bírom ki sokáig, telefonról vagyok, valaki segítsen!!!
A gép nekem olyan mint a legjobb haverom, most hogy anyám elvette, mi a francot csináljak a nyáron?
Nagyon makacs az anyám, nem adja vissza...
Na meg majdnem kidobta az ablalból, de én ott sírtam hogy ne, épp hogy megmentettem a gépem...
Legszívesebben elszöknék hazulról...
Na, te jó ég, katasztrófa. Igaza van anyádnak. Annak idején (15 éve, nem olyan rég), sem laptop, sem számítógép, sem internet otthon, sem mobilunk nem volt. Hihetelen, ugye? Átbuliztuk a nyarat. Balcsira jártunk, tóra, bringáztunk, táborba, koncertre, kocsmába, haverok, dolgoztunk is, együtt lógtunk.
Ma ezek az emberek a mai napig a barátaim. Nem hiszem, h neked 15 év múlva lesznek barátaid. Anyád félt. Joggal. egyszerűen nem normális, amit csináltok.
vicces, hogy aki megmodnta, mit csináljon gép nélkül, le lett pontozva...Bakker te iidóta...ha anyád látja, hogy elvagy gép nélkül, majd visszakapod
Vagy mi? azt akartad amúgy, hogymondjunk trükköket, hogy rabdol vissza és mit tegyéla helyére h ne vegye észre?
Meg a többi, aki lepontozta ezeket? Nem az izugat, tök jó lenne nulllásnak lenni, hanem h enynire függők, ők is?? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!