Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az anyám elvitte a laptomomat,...

Az anyám elvitte a laptomomat, most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Este 11kor NYÁRI SZÜNETBEN(ismétlem NYÁRI SZÜNETBEN) CoD4-eztem, anyám rajtakapott és elvitte a gépem. Én egy tiszta kocka vagyok, a gépem nélkül nem bírom ki sokáig, telefonról vagyok, valaki segítsen!!!

A gép nekem olyan mint a legjobb haverom, most hogy anyám elvette, mi a francot csináljak a nyáron?

Nagyon makacs az anyám, nem adja vissza...

Na meg majdnem kidobta az ablalból, de én ott sírtam hogy ne, épp hogy megmentettem a gépem...

Legszívesebben elszöknék hazulról...

2012. júl. 22. 00:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
81%
Istenem ha végre az én páromat sikerülne rávenni arra valahogy, hogy leálljon a codozással, mit meg nem tennék érte. Adj hálát anyukádnak, hogy megszabadít a számítógép fogságától!!!
2012. júl. 22. 00:07
 2/20 anonim válasza:
23%
Hasonló cipőben járok én is... Én 2 hétig el vagyok tiltva... De csak ennyiért vette el???
2012. júl. 22. 00:08
 3/20 A kérdező kommentje:

@1.Kommentelő: De a gép kell majd az olvasónaplómhoz... Azt mondja hogy nem fogja odaadni, ha megkérdezem hogy mit csináljak hogy visszakaphassam, akkor csak azt mondja hogy fogd már be...

@2. Kommentelő: Neked még jobb, anyám nem adja vissza soha a büdös életbe...

2012. júl. 22. 00:11
 4/20 anonim ***** válasza:
68%

Menj el sétálni, bulizni, koncertekre!:)

Randizni, csókolózni!

Hány éves vagy?

2012. júl. 22. 00:18
 5/20 anonim ***** válasza:
54%

kösd le magad anélkül. én is függő vagyok, és elromlott, 1 hétig volt szervizben, élek!!!!!!!!!

Neteztem telóról, éés több időm volt másra. Bicajozni, takaritani, aludni, tv zni :D

2012. júl. 22. 00:23
 6/20 anonim ***** válasza:
49%
Mi az a CoD4? Most már megnézem.
2012. júl. 22. 00:49
 7/20 anonim ***** válasza:

Megnéztem. Na, ezeket utálom, mert ha nem én nyerek, akkor ilyen leszek:

http://www.youtube.com/watch?v=RSVEGJTOCmM

2012. júl. 22. 00:51
 8/20 anonim válasza:
70%
jobb is hogy elvette, legalább van esélyed, h leszokj...
2012. júl. 22. 01:20
 9/20 anonim ***** válasza:
52%
Menj át egy haverodhoz netezni
2012. júl. 22. 01:25
 10/20 anonim ***** válasza:
54%
Menj el melózni kőműves mellé, és két hónap alatt lesz pénzed saját laptopra. Vagy üzletelj valamivel, amiből pénzt csinálhatsz.
2012. júl. 22. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!