Lehetséges hogy gyűlölöm édesanyámat? (többi lent. )
ismerős.... én anyám is ilyen volt.
nekem mindig azt mondta : megbántam h megszültelek.
Első válaszoló: igen, én is hallottam ezt az enyémtől..
Utolsó: sajnálom, hogy neked apukád ilyen..:(:/
Szia!
Megértem az indulatodat, teljes mértékben... Csak ezzel nem jutottunk előrébb.
Megkérdezhetem, hány éves vagy? Milyen iskolába jársz - esetleg nem tudnád-e az osztályfőnöködnek, valamelyik tanárodnak, vagy az iskolaorvosnak jelezni ezt a problémát, valahogy "hivatalos" segítséggel rávenni édesanyádat, hogy menjen pszichológushoz...
Valószínűleg ő is rengeteget sérülhetett - bár én nem tudom, milyen volt az ő gyerekkora, de feltételezem, nem túl jó. Ez persze, nem mentség, igazad van!
Mindenesetre ne vádold Magad az érzéseid miatt - mert jogosak - de próbáljunk meg valami érdemlegeset is lépni!
Szeretettel üdvözöllek!
Reina
Apukád is benne van a családi képben? HA nincs és már anyádnak elég régóta nincs más elfoglaltsága a munkán kívül...akkor egy pasi kell.
Egyébként egyáltalán nem szép, sőt részemről hányingert keltő az, hogy oylat állít, hogy megbánta,hogy megszült Téged. Én a helyedben már biztos mondtam volna, hogy :Én meg bánom hogy az ember nem választhatja meg a családját.
Köszönöm a válaszokat.
Utolsó: Igen, apukám van, ő teljesen normális, imádom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!