Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy gyűlölöm...

Lehetséges hogy gyűlölöm édesanyámat? (többi lent. )

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az a helyzet, hogy már egyszerűen nem bírom.. az anyukám egy idegbeteg, utálok vele lenni, a legkisebb dolgokon is kiakad és szinte majdnem minden alkalommal ver is, pedig SOHA nem beszéltem neki vissza. SOHA. Pl múltkor elfelejtettem elmosogatni egy tányért és egyből jött azzal, hogy semmit sem csinálok egész nap, közben soha sincs itthon és nem is tudja mit beszél, fogalma sincs mit csinálok. Ha itthon van akkor is csak veszekedik, vagyis inkább csak dühöng magában. Ha 'jóban' is vagyunk, érzem, hogy 'igen, még mindig utállak' és hogy ez megint csak egy álarc ami pár óra múlva 'leesik' róla és megint ordibál,üt..Nem iszik, nem tudom mi baja de már nagyon megutáltam.. Mit tegyek? (14/L)

2012. júl. 21. 21:43
 1/7 anonim ***** válasza:

ismerős.... én anyám is ilyen volt.

nekem mindig azt mondta : megbántam h megszültelek.

2012. júl. 21. 22:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehetséges.Sajnos az ilyen szülőket nem lehet szeretni.Legalábbis aki nem birkalelkű,az nem tudna szeretni egy ilyen anyát.Nekem ugyanez volt a helyzet az apámmal,úgyhogy sajnos tudom,mit beszélek.
2012. júl. 21. 22:22
 3/7 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: igen, én is hallottam ezt az enyémtől..

Utolsó: sajnálom, hogy neked apukád ilyen..:(:/

2012. júl. 22. 12:23
 4/7 Levka Reina ***** válasza:

Szia!

Megértem az indulatodat, teljes mértékben... Csak ezzel nem jutottunk előrébb.

Megkérdezhetem, hány éves vagy? Milyen iskolába jársz - esetleg nem tudnád-e az osztályfőnöködnek, valamelyik tanárodnak, vagy az iskolaorvosnak jelezni ezt a problémát, valahogy "hivatalos" segítséggel rávenni édesanyádat, hogy menjen pszichológushoz...

Valószínűleg ő is rengeteget sérülhetett - bár én nem tudom, milyen volt az ő gyerekkora, de feltételezem, nem túl jó. Ez persze, nem mentség, igazad van!

Mindenesetre ne vádold Magad az érzéseid miatt - mert jogosak - de próbáljunk meg valami érdemlegeset is lépni!

Szeretettel üdvözöllek!

Reina

2012. júl. 23. 15:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Utolsó: írta a kérdező, hogy 14 éves lány
2012. júl. 23. 17:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Apukád is benne van a családi képben? HA nincs és már anyádnak elég régóta nincs más elfoglaltsága a munkán kívül...akkor egy pasi kell.

Egyébként egyáltalán nem szép, sőt részemről hányingert keltő az, hogy oylat állít, hogy megbánta,hogy megszült Téged. Én a helyedben már biztos mondtam volna, hogy :Én meg bánom hogy az ember nem választhatja meg a családját.

2012. júl. 23. 18:43
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Utolsó: Igen, apukám van, ő teljesen normális, imádom:)

2012. júl. 24. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!