Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normálisak az emberek?

Normálisak az emberek?

Figyelt kérdés
A szomszédban vendégek vannak, jöttek gyerekek, unokák. Két 5-6 éves gyerek kint játszik, és látom, hogy egy döglött, rothadó madárral játszanak. Fogdossák, szagolgatják. Odamentem, és csak annyit mondtam nekik, hogy ezt nem szabad, tegyék le, mert betegek lesznek. Jövök visszafele a házba, és az anyjuk jön felém, csak úgy porzott minden, és elkezd üvöltözni, hogy ne én neveljem már a gyerekeit! Mit képzelek én magamról, és nekiállt szitkozódni. Komolyan mondom majdnem felképeltem. Az ilyen vadbarmok minek vállalnak gyereket, ha még arra sem tudják megtanítani, hogy döglött állathoz nem nyúlunk???
2012. júl. 21. 15:53
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Én is azt mondom,hogy vannak helyzetek amikor nem baj ha mások szólnak(persze nem bunkó módjára)

Velem is történt hasonló esett. A 3 éves fiam az udvarunkon játszott. Csak annyi időre szaladtam be, a kaját amit éppen főztem levegyem a gázról amikor hallom hogy valaki a fiammal beszél. Kimentem,és a szomszéd lány mondta,hogy látta hogy a fiam a bokorról szedi le a hernyókat. Ő úgy látta,hogy a fiam éppen meg akarja kóstolni a hernyókat,és gyorsan szólt neki,hogy miért nem szabad,hogy inkább tegye vissza a levélre,és később pillangó lesz belőle. Én örültem hogy szólt neki,meg is köszöntem. Vannak helyzetek amikor mint anya nem veszem észre mit csinál. Nekem jól esett,hogy ha csak 2 percre is szaladtam be a szobába, legalább valakinek szem előtt volt a fiam..

Tényleg nem értem az anyukát. Mi van ha nem szóltál volna,és a gyerekek elkaptak volna valami betegséget?? Akkor azért rohant volna át hozzád,hogy kint voltál miért nem szóltál???

El se hinnénk milyen gyorsan betud ütni egy tragédia.

2012. júl. 25. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!