Normálisak az emberek?
Én is azt mondom,hogy vannak helyzetek amikor nem baj ha mások szólnak(persze nem bunkó módjára)
Velem is történt hasonló esett. A 3 éves fiam az udvarunkon játszott. Csak annyi időre szaladtam be, a kaját amit éppen főztem levegyem a gázról amikor hallom hogy valaki a fiammal beszél. Kimentem,és a szomszéd lány mondta,hogy látta hogy a fiam a bokorról szedi le a hernyókat. Ő úgy látta,hogy a fiam éppen meg akarja kóstolni a hernyókat,és gyorsan szólt neki,hogy miért nem szabad,hogy inkább tegye vissza a levélre,és később pillangó lesz belőle. Én örültem hogy szólt neki,meg is köszöntem. Vannak helyzetek amikor mint anya nem veszem észre mit csinál. Nekem jól esett,hogy ha csak 2 percre is szaladtam be a szobába, legalább valakinek szem előtt volt a fiam..
Tényleg nem értem az anyukát. Mi van ha nem szóltál volna,és a gyerekek elkaptak volna valami betegséget?? Akkor azért rohant volna át hozzád,hogy kint voltál miért nem szóltál???
El se hinnénk milyen gyorsan betud ütni egy tragédia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!