Normálisak az emberek?
Hallotta az anyuka, amit mondtál, vagy a gyerekek mesélték neki el? Mert az is lehet, hogy szimplán ferdítve lett előadva a dolog a kedves mamának.
Amúgy meg mindegy, ne foglalkozz vele. Te szóltál, nem akartál rosszat, a lelkiismereted tiszta. Ő meg főjjön a levében ha akar kit érdekel...
"Miért kell beleszólni mások életébe?"
Az emberek miért ilyen szűk látókörű bunkók, hogy egyszerűen a puszta segítséget is támadásnak veszik? Több ilyen ember kéne, mint a kérdező, hogy feltétel nélkül próbál segíteni szerencsétlen gyereken, mert a hülye anyja nem képes elmagyarázni neki hogy mit szabad és mit nem! Felháborít, hogy az ilyen embert elutasítják. Az már a netovábbja a dolognak, hogy az emberek annyira az ellenséget látják mindenkiben, hogy még az ártatlan, síró csecsemőt is sorsára hagyják a babakocsijában egy sétáló utca kellős közepén! Nem, az emberek nem normálisak! Amúgy kíváncsi vagyok, hányan fognak lepontozni, mert azok biztos, hogy mind magukra ismertek az előbbi pár mondatban...
Én is ezt tettem volna, esetleg átszólok a szomszédba, hogy tudják-e mivel játszanak a gyerekek. Mindezt kedvesen, kulturáltan.
Tegnap parkoltam egy csendes utcában, egyszer csak ezerrel elhúzott mellettem rollerrel egy 4 év körüli kisfiú. A főùt keresztezésénél megállt, de egy autós addigra már csikorogva lefékezett. Én akkor már kiugrottam a kocsiból, mert nem láttam sehol a közelben senkit, az autós meg azt hitte én vagyok az anyja és nekem mutogatott és kiabált vmit, amit nem értettem, mert messze volt. A kisfiú visszafordult, az út közepén visszarollerezett, de rám sem nézett, amikor hozzászoltam. Anyuka vagy 2 perccel később jelnt meg, halál nyugodtan tolt egy babakocsit. Elmondtam neki, hogy mi történt és elintézte annyival, hogy sajnos nagyon neveletlen a gyerek, aki amùgy büszkén állitotta, hogy megállt az út szélén. Legszívesebben felpofoztam volna a nőt, hogy lehet valaki ilyen felelőtlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!