Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az baj hogy átlagba kéthétben...

Az baj hogy átlagba kéthétben egyszer berugok és minden nap megiszok egy sort atlagosan?

Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 19:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%
A napi egy sör egyáltalán nem volna baj. Az viszont, hogy kéthetente berúgsz, már inkább baj. Ez azt jelenti, hogy rendesen megterheled a májadat, gyomrodat, emésztő rendszeredet. A részeg ember látványáról már nem is beszélve és arról a lelki "kárról", amit a hozzád közel állóknak okozol. Gondolom ennek ők sem örülnek. Tedd fel magadnak a kérdést: jó ez nekem? Vagy: miért is csinálom ezt? Amennyiben ezt kielemzed, talábn megálljt is tudsz parancsolni magadnak.
2009. júl. 14. 19:57
 2/19 anonim ***** válasza:
89%
Ja eléggé.
2009. júl. 14. 19:57
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
A napi egy sör nem baj,de a kéthetenként berúgás már gáz.Miért kell berúgnod? Lehet szórakozni kevesebb ital mellet,sőt szesz nélkül is.Alkoholista akarsz lenni?
2009. júl. 14. 19:58
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez már elég egyenes útnak tűnik az alkoholizmushoz. Addig állj le, amíg tudsz.
2009. júl. 14. 20:05
 5/19 anonim ***** válasza:
91%
Napi egy sör nem gáz, kéthetente berúgni - hát ez meg attól függ, mennyire, de sejtem, nem enyhe szalonspiccről beszélsz. Ha hülyeségeket csinálsz, szégyenbe hozod a barátnődet, nem tudsz magadról, másoknak kell rád vigyázni - na az gáz. Ha beszélgetsz a barátaiddal és közben sörözgettek, de még normálisak vagytok, az nem gáz.
2009. júl. 14. 20:08
 6/19 anonim ***** válasza:
9%
Függőség (ha jól tudom), 30 év után alakul ki.
2009. júl. 14. 20:12
 7/19 anonim ***** válasza:
95%
Utolsó, rosszul tudod, függőség kialakulásához akár pár hónap is elég. Alkoholizálásnál a visszafordíthatatlan egészségkárosodáshoz kb. 6 év kell.
2009. júl. 14. 20:19
 8/19 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem meg a napi 1 sör sem OK... miért kell alkoholnak lennie benne?
2009. júl. 14. 20:19
 9/19 anonim ***** válasza:
67%

egyetemre felkerülve nekem egy éven keresztül napi 1 sörnél több is megvolt,és heti 2x szépen berugás...pótoltam ami gimisként elmaradt,és előre megittam,amit most már nem...

az egy olyan korszak volt,nem lettem alkoholista...

most 2havonta 1 sör/boroskóla:D

22/L

2009. júl. 14. 20:27
 10/19 anonim ***** válasza:
79%
Én is megittam régen a magamét rendesen, de ma már egy kortyot sem iszom kivéve szilveszterkor de akkor is keveset. Nincs semmi értelme, hamis illúzió az egész és rámegy a pénzed és az egészséged is! Változtass életmódot, kerüld a piás haverokat...
2009. júl. 14. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!