Házas hölgyek, a férjetek átlagosan mennyi időt tölt a haveri köréve és mennyit Veletek kettesben?
Véleményem szerint az nem normális, hogy párkapcsolatban élő férfi mindennap mire a párja hazaér a munkából, már nincs otthon, mert a haveri körével van inkább ( a férfinek hamarabb telik le a munkaideje). A férfi késő este jön haza, vagy haza sem jön, csak másnap reggel....
(Az más kérdés, hogy a haveri körébe tartoznak tinik is, kb. 12, 13,14,15,16,17 és huszonévesek is, ezekkel mit lehet barátkozni egy 40 éves férfinek és a harmincas párjának??? A többi haver, ill. barátnők nagyon linkek, inkább kunyerálnak mindent mindenkitől, nem dolgoznak, buliznak. Ilyenekkel is mit lehet kezdeni olyan nőnek, aki komolyabb életvitelű??)
"Ilyenekkel is mit lehet kezdeni olyan nőnek, aki komolyabb életvitelű??)"
Ezt akkor kellett volna meggondolni, mielött lekötöd magad - gondolom, elötte se volt másmilyen. Azt mindenkinek tudomásul kellene venni, hogy senki sem akar megváltozni csak azért, mert párkapcsolatban él. Vagy elfogadod olyannak, amilyen, vagy nem maradsz vele.
Egyébként nekem is sok lenne, ha gyakorlaitlag az összes szabadidejét a haveri körrel tölteni és nem velem. (Az, hogy ez a kör mennyire vegyes érdeklödés és kor sezmpontjából, az leýnegtelen, biztos van közös téma).
Egy biztos, ezt nem nevezném házasságnak, és nem is maradnék ebben a kapcsolatban, hanem minél elöbb kilépnék - mert igy semmi esély arra, hogy neked normális életed legyen.
általában heti egyszer megyünk a közös barátokhoz. havonta, kéthavonta pedig fiús buli van.
nem szeretek ilyenkor egyedül maradni, de tudomásul veszem. nekik is kell egy kis pasis beszélgetés néha.
amit leírtál, az már túlzás. nem viselném el
Sajnos az, hogy TE nem tudtad, milyen, az NEM a pasi hibája...
Egyébként minden nap.
Az én férjem a másik véglet, soha nem megy sehova, max. havonta 1-szer. Pedig mehetne. :)
Már októberben kidobtam a pasast, nem vagyunk már együtt. Más okok miatt is, de ez túlnyomórészt hozzájárult a szakításhoz.
Csak utólag most kérdeztem rá kíváncsiságból, hogy mások párkapcsolatában ez hogy szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!