Hülyeség lenne ha 3 hónapra összeköltöznénk? 19L
Arra gondoltam jövő nyáron elmegyek dolgozni, és a párommal albérletbe megyünk, de csak amíg nyár van.
Tudom, hogy végül is pénzkidobás mert ősztől mindenki menne vissza a szüleihez lakni, de úgy érzem ha ez alatt a 3 hónap alatt nem szakítunk (mert ugye lakva ismeri meg az ember a másikat!) akkor jövő karácsonykor (2010 decemberében) meglehetne az eljegyzésünk. Javaslatok?
19 éves leszek
tavaly nyáron mi is ugy költöztünk össze,hogy csak nyárra,pedig lakhattunk volna szülökkel is,de ez a nemsok idő jó volt arra,hogy lássuk egymás kisebb nagyobb hülyeségeit,szokásait
ő már végzett most melozik,én még tanulok,de igy már tudom,hogy majd ha végzek,akkor jöhet az összeköltözés normálisan is,addig meg alszik nálam heti 2-3 napot
és nem pénzkidobás,nekem legalábbis nem volt az,pedig elég sok10ezer ment el plusszba,de legalább látsz ilyenekt,hogy mennyire drága minden,és attól hogy te elvagy ebédre egy melegszendvicsen,egy pasinak nem mondhatod,h neki is az van...és hasonlók
22/L (24/F) 2 éves kapcsolat
Annyit mondok: próba cseresznye!
Mindenesetre tapasztalatnak remek lehetőség!
Nagyon jó ötlet!
De még nagyon fiatal vagy, nem ártana előbb magadat is megismerni és egyedül lakni egy kicsit.
mi kb rögtön összeköltöztünk, amint összejöttünk. és ha jól emlékszem az első 3 hónapban kb semmi veszekedés nem volt. most, a 7. hónapban jönnek ki a durva dolgok.
jó buli, de 3hónap arra nem elég, hogy jobban megismerd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!