Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hülyeség lenne ha 3 hónapra...

Hülyeség lenne ha 3 hónapra összeköltöznénk? 19L

Figyelt kérdés

Arra gondoltam jövő nyáron elmegyek dolgozni, és a párommal albérletbe megyünk, de csak amíg nyár van.

Tudom, hogy végül is pénzkidobás mert ősztől mindenki menne vissza a szüleihez lakni, de úgy érzem ha ez alatt a 3 hónap alatt nem szakítunk (mert ugye lakva ismeri meg az ember a másikat!) akkor jövő karácsonykor (2010 decemberében) meglehetne az eljegyzésünk. Javaslatok?

19 éves leszek

2009. júl. 14. 17:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
58%

Szia!

Szerintem ez nagyon jó ötlet. A kidobott pénz hidd el meg fog térülni a kapcsolatotokban:))

Minden jót kívánon Nektek!

-Tündérlány(17)-

2009. júl. 14. 17:19
 2/17 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2009. júl. 14. 17:20
 3/17 anonim válasza:
100%
Szerintem a 3 hónap az nem sok, de a semminél biztos több. Tényleg lakva ismeri meg az ember a másikat. Mi is a párommal imádtuk egymást, de amikor összeköltöztünk kb. egy fél évig mindig pici apróságon veszekedtünk, de szerencsére ezek elmúltak és mostmár minden rendben. De valakinek ez nem megy. Anélkül, hogy együtt élnétek egy kicsit semmiképp se javasolnám az esküvőt.
2009. júl. 14. 17:21
 4/17 A kérdező kommentje:

Ezért szeretnék először kicsit vele lakni, de szülők nélkül! hogy én mossak, főzzek stb. Egyrészt nekem is jó lenne ha megtanulnám mi a háziasszony dolga, meg a kapcsolatunknak is jót tenne.

Esküvőt nem szeretnék 25-26 éves korom előtt.

2009. júl. 14. 17:24
 5/17 anonim ***** válasza:
30%

a 3 hónap eléggé kevés. azt nem fogod megtudni 3 hónap alatt, hogy összeilletek-e, legfeljebb azt, ha semmiféleképpen nem.

hova sietsz az esküvővel??

2009. júl. 14. 17:24
 6/17 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem jó ötlet. A 3 hónap együtt élés jóval több, mint a semmi.
2009. júl. 14. 17:26
 7/17 A kérdező kommentje:
Épp ezt írtam, hogy NEM sietek az esküvővel. 3 hónap alatt azért a nagyobb súrlódások előjönnek, nem?!
2009. júl. 14. 17:27
 8/17 A kérdező kommentje:
Persze ha már nem fogok tanulni hanem rendesen dolgozni nem csak diákmeló lesz akkor hosszabb távra is összeköltözünk. Remélhetőleg örökre! :))
2009. júl. 14. 17:27
 9/17 anonim ***** válasza:
77%
Ez a három hónap azért elég becsapós is lehet, mert nem elég hosszú időszak ahhoz, hogy lakva ismerd meg a másikat. Mert nagyon izgalmas lesz azért az a három hónap, mert először költöztök ki otthonról, hirtelen nagy szabadság, és ilyen rövid idő alatt többnyire csak a jó dolgokat fogjátok látni. De ha anyagilag bírjátok, szüleitek beleegyeznek, hogy utána vissza is mehettek, akkor biztosan jól fogjátok érezni magatokat. Párkapcsolat felméréséhez viszont szerintem inkább egy nyaraláshoz hasonlít, mint együtt lakáshoz.
2009. júl. 14. 17:36
 10/17 A kérdező kommentje:
Szeptembertől nekem iskola, én nem hiszem hogy tudok mellette melózni, azt meg nem hinném, hogy a párom hajlandó lenne engem is eltartani. Hiába keres jól, nem akarom hogy 2 évig eltartson amíg a sulinak vége van:S
2009. júl. 14. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!