Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők akik elvált férfival...

Nők akik elvált férfival vállaltatok családot mit szólnátok ahhoz ha ex feleség meztelen képeire rábukkannátok?

Figyelt kérdés

Teljesen véletlen került a kezembe egy lemez azzal a felirattal, hogy képek, na gondoltam megnézem gondoltam úgyse lehet semmi meglepő rajta erre az ex feleség meztelen képei és azon kívül még rengetek kép az ex feleségről

Szólja-e a páromnak, hogy ezeket tüntesse el vagy hallgassak? Iszonyatosan rossz érzés, hogy ilyeneket vannak a házban.

2012. júl. 19. 19:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Nagyjából megvolt: takarításnál nála.

Megkérdeztem hogy "ugye ezt kidobdatom?", mondta "persze".

Ennyi.

2012. júl. 20. 06:53
 12/24 anonim ***** válasza:
*kidobhatom
2012. júl. 20. 06:54
 13/24 A kérdező kommentje:

ma reggel tudtam vele beszélni mondtam neki, hogy ami kép kel róla azt mentse le de a többi t tüntesse el, mert nem akarom a házban tudni az ex felesége meztelen képeit

Hát mit ne mondjak, nekem esett, hogy én mindig kutakodok és mérgesen felkapta a cd-t és elviharzott, magyarul nem fogja eltüntetni hanem majd olyan helye teszi ahol véletlenül sem akadhatok rá

Azt nem értem, hogy ezt a kutakodást mire véli,mivel mikor lecseréltünk szinte minden bútort akkor én pakoltam ki és én is pakoltam vissza, valahogy akkor nem találtam, ez a cd állványon volt a többivel amikből néha néha előveszünk egyet

2012. júl. 20. 07:57
 14/24 anonim ***** válasza:
Engem is zavarna egy ilyen, én a helyedben kérdés nélkül kidobtam volna....
2012. júl. 20. 10:02
 15/24 anonim ***** válasza:

Nálunk is volt ilyen. Én költöztem hozzá. Egy nagytakarítás alkalmával találtam képeket az exről. Volt, amin látszott a melle, azokat szó nélkül kidobtam, párom nem is tud róla. A többit, amin rendesen fel van öltözve, vagy a párommal van, eltettem, és kiraktam a műhelybe. Semmi keresnivalója a házban. Párom nem kereste soha, nem hiányolta.

Viszont, eléggé nagy hódolója volt a női nemnek, mikor az exszével szakított, de még nem ismert engem. A gépen a képernyőkímélőt úgy állította be, hogy diavetítésbe menjenek a képek. Nos, dobtam egy hátast, amikor meztelen nők jelentek meg a gépen. Na, akkor kivertem a hisztit, hogy azonnal törölje le, nem vagyok kíváncsi minden ribancára. :) Mondta, hogy nem is tudta, hogy ezek még megvannak, persze, letörli, de nem érti miért lettem olyan izgatott.

Azóta eltelt majdnem 6 év, új ház, gyerek. Stb. Ez a téma sohasem jött fel.

Sőt, anyóséknál az egyik fotóalbumban van egy kép, amin a párom exe is rajta van. Egy pillanatra megállt a szívem, mikor megláttam, de továbblapoztam.

Szerintem ez kettőtök között megér még egy beszélgetést. Te nem hisztiztél rajta, hanem ő rendezett jelenetet. Mond meg neki, hogy nem zavar, ha megtartja, de mégse legyen szem előtt.

2012. júl. 20. 10:34
 16/24 anonim ***** válasza:
20%
dedó!!! mi semmit nem dobtunk-dobattunk ki,bedobozolva a szekrényben vannak. mit zavar téged? ha gondol rá mindegy h van-e képe/nyilván emlékszik még rá meztelenül- ha meg nem pláne ne foglakozz vele. szóba hozni meg full gáz!!!
2012. júl. 20. 10:59
 17/24 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az a gáz,hogy még megvan neki,és hogy ezt nem lehet megbeszélni,én nem vagyok kiváncsi ex fényképekre,főleg nem a házunkban a közös életünkben,dobja ki vagy legalább tüntesse el,ha másért nem azért mert megkérem.
2012. júl. 20. 11:02
 18/24 anonim ***** válasza:
Én is találtam az exfeleségéről képeket a régi cd-ken, de szerencsére nem meszteleneket. Amikor összeköltöztünk átnéztük közösen a cdket és ő maga dobta ki, pedig nem kértem. Azt mondta minek nézegesse, örül ha ne látja. Van 2 közös lányuk az exxel,de a mai napig nekem kell könyörögni, hogy hívja fe az exét, márcsak a lányok miatt is Pl láthatáskor , ünnepen amikor nem velünk vannak.
2012. júl. 20. 11:07
 19/24 anonim ***** válasza:

Én biztos nem dobnék ki semmit, és a férjemmel sem dobatnám ki. Ezek emlékek.

Bőven elég, ha berakja őket egy doboz, és jól elpakolja. Az elektronikus formában lévőket pedig archiválja DVD-re, és szintén elpakolni.

2012. júl. 20. 16:30
 20/24 anonim ***** válasza:
És akkor az miért is jobb ,hogy egy dobozban tárolja,amit soha meg sem néz,ennyiböl ki is dobhatná.
2012. júl. 20. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!