Nők akik elvált férfival vállaltatok családot mit szólnátok ahhoz ha ex feleség meztelen képeire rábukkannátok?
Teljesen véletlen került a kezembe egy lemez azzal a felirattal, hogy képek, na gondoltam megnézem gondoltam úgyse lehet semmi meglepő rajta erre az ex feleség meztelen képei és azon kívül még rengetek kép az ex feleségről
Szólja-e a páromnak, hogy ezeket tüntesse el vagy hallgassak? Iszonyatosan rossz érzés, hogy ilyeneket vannak a házban.
Nagyjából megvolt: takarításnál nála.
Megkérdeztem hogy "ugye ezt kidobdatom?", mondta "persze".
Ennyi.
ma reggel tudtam vele beszélni mondtam neki, hogy ami kép kel róla azt mentse le de a többi t tüntesse el, mert nem akarom a házban tudni az ex felesége meztelen képeit
Hát mit ne mondjak, nekem esett, hogy én mindig kutakodok és mérgesen felkapta a cd-t és elviharzott, magyarul nem fogja eltüntetni hanem majd olyan helye teszi ahol véletlenül sem akadhatok rá
Azt nem értem, hogy ezt a kutakodást mire véli,mivel mikor lecseréltünk szinte minden bútort akkor én pakoltam ki és én is pakoltam vissza, valahogy akkor nem találtam, ez a cd állványon volt a többivel amikből néha néha előveszünk egyet
Nálunk is volt ilyen. Én költöztem hozzá. Egy nagytakarítás alkalmával találtam képeket az exről. Volt, amin látszott a melle, azokat szó nélkül kidobtam, párom nem is tud róla. A többit, amin rendesen fel van öltözve, vagy a párommal van, eltettem, és kiraktam a műhelybe. Semmi keresnivalója a házban. Párom nem kereste soha, nem hiányolta.
Viszont, eléggé nagy hódolója volt a női nemnek, mikor az exszével szakított, de még nem ismert engem. A gépen a képernyőkímélőt úgy állította be, hogy diavetítésbe menjenek a képek. Nos, dobtam egy hátast, amikor meztelen nők jelentek meg a gépen. Na, akkor kivertem a hisztit, hogy azonnal törölje le, nem vagyok kíváncsi minden ribancára. :) Mondta, hogy nem is tudta, hogy ezek még megvannak, persze, letörli, de nem érti miért lettem olyan izgatott.
Azóta eltelt majdnem 6 év, új ház, gyerek. Stb. Ez a téma sohasem jött fel.
Sőt, anyóséknál az egyik fotóalbumban van egy kép, amin a párom exe is rajta van. Egy pillanatra megállt a szívem, mikor megláttam, de továbblapoztam.
Szerintem ez kettőtök között megér még egy beszélgetést. Te nem hisztiztél rajta, hanem ő rendezett jelenetet. Mond meg neki, hogy nem zavar, ha megtartja, de mégse legyen szem előtt.
Én biztos nem dobnék ki semmit, és a férjemmel sem dobatnám ki. Ezek emlékek.
Bőven elég, ha berakja őket egy doboz, és jól elpakolja. Az elektronikus formában lévőket pedig archiválja DVD-re, és szintén elpakolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!