Anyukám kint dolgozik külföldön és apu nagyon érzi a hiányát?
Figyelt kérdés
Ezért minden este apu elmegy valahová nem tudom hová azt tudom hogy van egy kulcsos szekrénye és abba mindig vesz 1 liter energiaitalt csokit eirways cukrot és tőlünk tőlem meg a tesóimtól meg sem kérdezi kértek e mindig olyan fura elmegy este 9 30 kor és hajnali 4 re meg 3 ra ér haza nem megy messzire az útcába megy csak este még focizgatok és olyan 9 30 körül tekereg az óra akkor azt mondja alexka menjél befele már mert meg fázol ( közben este nálunk 25 24 fok van az langyos) mindig biciklivel megy sokat telefonál nagyon sokat és hallottam ma hogy egy nő hangja van a telóba kivel beszél mit tegyek szerintem jár egy nőhöz szerintetek hogy akadályozhatnám ezt meg hogy ne tegye2012. júl. 19. 09:48
11/16 anonim válasza:
Ez a "helyes"írás...édes istenem...
7 sort írtál le egyetlen írásjel nélkül...gratulálok. Tényleg foglalkozhatna többet veled apukád...
Amúgy meg ha 2 éve nem jött haza (wtf???) akkor az már nem házasság hidd el. Ők már nincsenek együtt, maximum papíron, de az meg nem sokat számít. Szerintem nem akadályozhatod meg sehogyan, mert már azzal a nővel van együtt. Két év mindenféle testi kontaktus nélkül az kegyetlen hosszú idő. Szerintem.
12/16 anonim válasza:
szerintem ők már rég nincsenek együtt
2 év után az se lenne baj ha apukádnak lenne más nője
13/16 A kérdező kommentje:
azért nem jött haza anya még mert legyen elég annyi hogy van egy kis bank számla stb
2012. júl. 19. 11:19
14/16 anonim válasza:
Hány diák unatkitik a nyári szünetben....xd
15/16 anonim válasza:
1. Az írást gyakorold még egy kicsit, 12 évestől elvárható, hogy jobban írjon.
2. "Van egy kis bankszámla" - ez mit jelent??? Bankszámla nem tud kicsi vagy nagy lenni, és szerintem manapság a legtöbb embernek van...
16/16 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy ezt írom, de szerintem a szüleid már nincsenek együtt. Nincs az az isten, hogy valaki 2 év alatt egyszer sem tud hazajönni a férjéhez és a gyerekeihez. Anyukáddal milyen gyakran szoktál beszélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!