Anyukám kint dolgozik külföldön és apu nagyon érzi a hiányát?
Figyelt kérdés
Ezért minden este apu elmegy valahová nem tudom hová azt tudom hogy van egy kulcsos szekrénye és abba mindig vesz 1 liter energiaitalt csokit eirways cukrot és tőlünk tőlem meg a tesóimtól meg sem kérdezi kértek e mindig olyan fura elmegy este 9 30 kor és hajnali 4 re meg 3 ra ér haza nem megy messzire az útcába megy csak este még focizgatok és olyan 9 30 körül tekereg az óra akkor azt mondja alexka menjél befele már mert meg fázol ( közben este nálunk 25 24 fok van az langyos) mindig biciklivel megy sokat telefonál nagyon sokat és hallottam ma hogy egy nő hangja van a telóba kivel beszél mit tegyek szerintem jár egy nőhöz szerintetek hogy akadályozhatnám ezt meg hogy ne tegye2012. júl. 19. 09:48
1/16 A kérdező kommentje:
és minden este ki nyitja a szekrényt amiben va az energia ital stb
2012. júl. 19. 09:49
2/16 anonim válasza:
Előbb győződj meg arról, hogy biztosan egy másik olyan nő az, akivel kapcsolata lehetne!
3/16 anonim válasza:
Lehet hogy csak edzeni megy. Egyébként milyen gyakran jár haza anyukád?
4/16 anonim válasza:
bocsi, az első vagyok, csak még annyi, hogy jó volt a kapcsolatuk mindig?
5/16 anonim válasza:
hány évesek vagytok????Miért hagy titeket este egyedül?
6/16 A kérdező kommentje:
één 12 éves vagyok a lány tesóm 16 a fiú tesóm meg 19 de ő csajához megy úgy hogy csak ketten maraduk de mindig be kulcsoljuk a házat
2012. júl. 19. 10:02
7/16 A kérdező kommentje:
anyukám már 2 éve kint van még nem jött haza
2012. júl. 19. 10:02
8/16 A kérdező kommentje:
néha veszekedtek de mióta a mutter kint van azóta szinte mindig viszálykodnak
2012. júl. 19. 10:03
9/16 anonim válasza:
Szerintem hagyd, apukád felnőtt ember, nem szólhatsz bele a dolgaiba. Ne kutakodj utána!
Anyukád két éve nem jött haza, ne haragudj, hogy ezt mondom, de ő már nem párja apukádnak, így érthető, ha mást keres!
Titeket ettől még mindketten ugyanúgy szeretnek, de joga van apukádnak is a magánélethez.
10/16 anonim válasza:
2 éve van kint és még sosem jött haza?? biztos külföldön van? mit csinál ott? hogy tartjátok a kapcsolatot, milyen gyakran beszélsz vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!