Miért önző az, aki nem hagyja magát kihasználni?
Figyelt kérdés
Érdekelne a véleményetek. Szóval ketten vagyunk testvérek. Mindig is a húgom volt család kedvence, ő volt a szép, én meg az okos kislány. Egész életemben keményen tanultam, dolgoztam. Mára elértem, hogy az átlagnál jobb körülmények között élek, igaz sokszor nincs még szabad hétvégém sem. A húgom félbe hagyta az egyetemet, azóta nem nagyon tud egy-egy munkahelyen hosszabb ideig megmaradni. Most éppen nem dolgozik azzal az indokkal, hogy az esküvőjét szervezi. Igen ám, de a családi asztalnál hallgatva a terveket én már láttam, hogy nem jönnek ki annyiból, amennyijük az eseményre van. Jól sejtettem, mert ma eljött a húgom és a vőlegénye. Közölték, nem kérték, hogy valamivel több mint egy millió forinttal túl lépték a keretet. Apuék, illetve a leendő sógor szülei nem tudják már odaadni - hiszen már minden spórolt pénzük az esküvőben van. Szóval nekem kell bizonyos számlákat kifizetni. Én pár percig levegőt sem kaptam, majd mondtam nekik, hogy nem. A húgom erre kivágta a szokásos hisztijét, hogy biztosan csak irigy vagyok, mert ő férjhez megy. Mondtam neki, hogy sok boldogságot, de ne az én kontómra legyen az álomlagzi. Ha nincs pénzük, minek a felhajtás? Mert én úgy érzem: azt a pénzt soha nem látnám vissza, szóval akár az ablakon is kiszórhatnám. A vége az lett, hogy a húgom le önző k.rvázva engem, bőgve elrohant. Azóta már beszéltem a szüleimmel is. Ők is egyetértenek velem, de azt mondják: a béke kedvéért inkább adjam oda a pénzt. De én már hajthatatlan vagyok. Szerintetek igazam van?2012. júl. 18. 19:27
61/68 anonim válasza:
Pusztán kíváncsiságból megkérdezhetem, hogy mennyi lenne a tervezett esküvő végösszege? Mennyibe kerülne tokkal-vonóval, ha teljesen a húgod elképzelése szerint zajlana?
62/68 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nyugaton a helyzet változatlan: a húgom nem keres, igaz én sem. Anyukámtól tudom, hogy nagy duzzogva lemondták a fényképészt, az eredetileg tervezett helyszínt (Egy kastély lett volna, nem is írom le mennyiért), ja és a meghívottak 2/3-dát (eredetileg kb 300-an lettünk volna). Én annyit tudok, hogy valamivel több, mint egy milliójuk van az esküvőre. Az szerintem az utolsó fillérig elfogy majd :). De konkrétumot nem tudok majd, mivel ugye én nem mehetek :D Így áll most a helyzet. Bocsi, hogy nem reagáltam, de a párommal elmentünk egy kicsit pihenni, csak a rossz idő űzött haza minket. ( Nem kastélyban voltunk, a párom szüleinek hegyi kunyhójában. Tényleg az, még a vizet is kútról kell hordani. De nagyon jókat mászkáltunk.) Jók legyetek és köszönöm, hogy így ismeretlenül is meghallgattátok gondjaimat. Nagyon jó fejek vagytok :D
2012. júl. 22. 13:33
63/68 anonim válasza:
Ugyan, te vagy a jó fej, hogy ilyen kitartóan válaszolgatsz nekünk:)
64/68 anonim válasza:
Szia!
Mi újság az esküvővel? Nagyon érdekes sztori, igazán klasszul kezeled a helyzetet:)
65/68 A kérdező kommentje:
A vasárnapi bejegyzésem óta nem tudok új információkat. :D
2012. júl. 24. 21:37
66/68 anonim válasza:
A ruha mennyi? Mert mehetett volna Belgrádba futni, ha az első háromban végzi akkor megtarthatta volna a ruhát:D
Amúgy örülök hogy nem adtál neki, esküvőt a (saját) pénztárcához igazítva kell szervezni
67/68 anonim válasza:
Ez a story igaz??? Ha az akkor felesleges nagy hajcihőt csapni, úgyis elválik az ember (inkább előbb mint utóbb) a menyecskétől...
68/68 anonim válasza:
jaj kérdező :( ez tipikusan az a sztori, amiről szeretném hinni, hogy kamu, de közben érzem, hogy nem az... mi lett a vége a történetnek? hozzáment a csaj? téged meg kiutáltak? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!