Miért önző az, aki nem hagyja magát kihasználni?
Váó....nem semmi arc a hugod. :S
Gondolom a pasija is ilyen s nem látja a menyaszörnyét...még egy pénznyelő a családba.
Ha nekem se számítana az a pénz hát akkorse adnám neki oda...de lehet ha tovább inzultálna s játszaná a fejét mások elött alázva hát csinálnék egy bulit abból az 1 milkóból amit ő csak képeken láthatna.
Kedves Kérdező én egyszerűen nem akarom elhinni, hogy valaki ekkora tuskó legyen...
Nekem is az egyik bátyám igen jól keres, saját cége van, mégse jutott soha eszembe, hogy bármi extra szükségletemet, amit nem tudok magamnak finanszírozni, tőle kérjem. Igaz kaptam már tőle dolgokat, anyunak is szokott pénzt adni, de soha nem követelőztem, azért adta, mert látta, hogy szükségünk van rá. Én amúgy is kellemetlenül érzem magam, ha csak úgy kapok valamit ajándékba. Legutóbb biciklit kaptam, de attól is teljesen zavarba voltam...
A húgod orvosi eset...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!