Miért önző az, aki nem hagyja magát kihasználni?
A véleményem az, hogy most zsarolni próbál, semmit sem kellett kifizetni. Ha küldenél pénzt akkor tuti, hogy "jajj, hát mégis meg lehetett oldani" helyzet állna elő. Ez fix.
Nehogy ezek után akármit is állj neki, az ilyen nem érdemli meg.
Mondjuk úgy vagyok vele, hogy a zsák megtalálja a foltját, de csak úgy kíváncsiságból... a vőlegénynek mi a véleménye?
Hogy lehet valaki ekkora élősködő??Persze gondolom csak akkor vagy neki jó,ha kell tőled valami,amúgy rád sem néz,igaz?
Teremtse meg magának a rávalót,nem másokra kell számítani!Ez az ő álma,tehát váltsa valóra ő!
De ez már komolyan orvosi eset...A vőlegény milyen??
Kedves 21 és 22!
A vőlegénye egyébként aranyos fiú, de most rózsaszín szemüveg van rajta. A családban egyébként én vagyok az egyetlen, akit a húgom már gyerekként sem tudott zsarolni ezzel a passzív-agresszív módszerrel. De a szüleimet iszonyatosan manipulálta. Most chattelek anyuval is.Próbálom vigasztalni, mert persze a kisasszony bosszúja rajta is csattant.
"A vége az lett, hogy a húgom le önző k.rvázva engem,"
Ezek után pedig végkép nem támogatnám. Mégis mit képzel, te vagy önző, mert nem állod egy olyan esküvő árát, amit normális ember akkor engedd meg magának, ha dúsgazdag. Ennyit maximum a milliomosok engednek meg, nem egy munkanélküli. Eszedbe ne jusson, az pedig, hogy nem hÍvott meg ezek után, még egy ok. Mégis milyen testvér az, aki a saját nővérének akkor ad meghÍvót, ha leperkál 1 milliót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!