Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ilyenkor ki a...

Szerintetek ilyenkor ki a hibás? Van egyáltalán? Hogy lehet megakadályozni az ilyen helyzeteket?

Figyelt kérdés

A húgomnak kislánya született. A terhesség alatt és sajnos a szoptatás alatt is hízott.

Sajnos a szüleink és a barátai is folyton piszkálták, mondogatták neki hogy bezzeg x.y., nem kéne annyit enni stb. Emiatt amikor 5 hónapos volt a baba egyik napról a másikra abbahagyta a szoptatást és minden nap 2x1,5 órát edz. Teljesen kikészült, mert a baba csak a 4. tápszert fogadta el, fogyott is és újra kel többször éjszaka.

Ennek 3 hónapja, a húgom nagyon lefogyott, már aggódunk az egészsége miatt. Nem beszél a családdal és több barátjával sem, mert szerinte az ő hibájuk, hogy így döntött, maga miatt nem akart volna ilyen hamar lefogyni.

Ilyen helyzetben mit lehet tenni? Próbáljam őket kibékíteni legalább a szüleinkkel?

2012. júl. 18. 10:18
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Szerintem mindenki hibázott, bár én inkább a húgom mellett álltam ki.

A szüleink ismerik ők, tudják hogy nincs sok önbizalma. Ezt a barátai is tudhatják.

A húgom a lehető legrosszabbul reagált. Mondjuk ha 5 közeli emberből, aki szeret 5 gyakran mondaná, hogy kövér vagyok és le kell fogyni, akkor én is kezdeném úgy érezni hogy igazuk van és ez mindennél fontosabb.

Még az is közrejátszik, hogy a húgom fiatalon ment férjhez és fiatalon szült (tervezett baba, nem miatta házasodtak), ezért mindenkinek bizonyítani akarja hogy ő milyen jó anya és feleség.

2012. júl. 18. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!